Her daim evinizde hazırda ikramlıklar bulunur mu yoksa sade bi çay ya da kahve ile geçiştirir misiniz? Ben her zaman hazırlıklıyımdır. Eh kendimi övmek gibi olmasın ama elim de pratiktir 🤗hızlıca kaşla göz arasında hazırlarım bir şeyler. Eve gelen misafiri asla aç göndermem öyle de bir huyum var 😊Ben çok konuştum biraz da siz anlatın🌺Evinize gelen misafire siz neler ikram edersiniz?
venustheplanet | Yeme & İçme konusunda 102 görüş paylaştı.
Yoda
4 gü
Valla hep evimde ikramlık biseyler olur. Çünkü genelde kendim için yaparım ama tatlı, kurabiye, hamur işi vs yapmayı yemekten daha çok sevdiğim için, genelde sık sık ev içinde küçük bir cafe gibi bisiler hazırlıyorum. E var kapı gelen misafirimiz çok sık olmuyor ama abimler sık sık geldiği için en azından onlara ikram edebileceğim şeylerim oluyor. Onun dışında abur cuburum da var kahve yani temelin çikolatalarım minik draje şekerşekerlerim vs hep vardır çünkü kendim misafir gelmesini beklemeden bizzat ben tüketiyorum onları 😂🤷🏻♀️
Ay çok severim böyle misafirperver insanları 🌹Ben de öyleyimdir bişeyler yapmam için misafire gerek yok kendim için gidip tepsi tepsi çörekler yapabilirim 🤭ah bi de şu kilo alma derdimiz olmasa ne iyi olurdu 😐hatta bugün ev baklavası yapmak istiyorum arkadaşın aklını çelebilirsem kolları sıvayacağım tek başıma yapmak çok zor olur 😁gelsin kilolaarrr😄
Ay evet sırf bu yüzden evde durmaktan kilolar aldım. Ama bi uygulama indirdim günün bir saatinde en fazla 45 dk süren bir cardio egzersizi yapıyorum. Iyi geliyor. Yaza kadar eririm inşallah. Öyle çok obez değilim ama kısa boylu olduğum için kilo beni hemencicik şişman gösteriyor. 😂🤷🏻♀️ gel ikram edeyim sana biseyler sekerim. Kahve de yaparım ☕🍰
Mümkün olsaydı bu fırsatı hiç kaçırmazdım😊teşekkür ederim yine de 💜 bu arada 45 dj cardio mu? 😳Yemin ediyorum anam ağlar😂hadi 20 dk olsa neyse de 45 dk sabredebiliyorsan helal olsun bi de ev ortamında bana zor gelir yani takdir ettim seni 😊
Yakınlık derecesine ve geldiği saate göre hemen yemekte yapabilirim ya da çay vakitleri ise çay yanına illaki birşeyler vardır genelde dolapta. Fazla yapıp buzluğa koyuyorum. Ama hiçte tok gelmezler huyumu bildikleri için o ayrı 🙂
MilkBrownie | Yeme & İçme konusunda 108 görüş paylaştı.
Xper 5
4 gü
Çay ya da kahve yaparım öncelikle. Çay içmek istersek hemen yanına makarna ya da patates salatası yaparım. Vakit sohbete kalsın diye. O sırada hemen bir hamur açıp poğaça yaparım. Eğer kahve içmek istersek krep ya da pancake yaparım. Tuzlu tüketildiği gibi, tatlı olarakta tüketilir. Oyuzden ya dondurma ile ya da bal, çikolata, tahin, ya da fıstık ezmesi, akçaağaç şurubu ile servis yaparım. Kolayca hazırlanan çikolatalı ya da havuçlu, balkabaklı truffler hazırlayıp ikram ederim.
Çaya kahveye gelmişse hemencik kek atıveririm fırına... o kadar vaktim yoksa da hazır çerez vs ne varsa onları. Mevzu yemekse eğer buzluğa el atarım hemen sarma fasulye vs çıkarır pişiririm yanına da bi çorba, pilav oldu bitti
0|0
0|0
Sazimentt12 | Yeme & İçme konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Master
4 gü
Dolabimda mutlaka bi tuzlu bi tatlı olur Kahveyse tatlı çıkarırım çay içiyorsak ikisini yanina bi salata tamamdir
@nurannuran00 evet salata ama bu bildiğin salata değil patates salatası tarzı hamur işi olan yiyeceklerin yanına ikram edilen salatalardan bahsediyor arkadaş. 😊
Auxerre | Yeme & İçme konusunda 656 görüş paylaştı.
Master
4 gü
mutfagin ve dolabin yerini biliyor hepsi gider yerler.. baska birsey istiyorsa soyleriz hemen sıkıntı yok bizde 20 yillik arkadasim hepsi.. bu pandemide de zaten baska kimseyi eve almiyorum onlarinda pcr testlerinden sonra almaya basladim...
1|0
0|0
etheral | Yeme & İçme konusunda 97 görüş paylaştı.
Xper 7
4 gü
Genelde kurabiye kek gibi şeyler hep olur Yanına çekirdek patlamış mısır incir ceviz falan koyarız çay kahve
1|0
0|0
NalinnNurr | Yeme & İçme konusunda 74 görüş paylaştı.
Bilge
4 gü
Çok yetenekli değilim bu konuda maalesef sanırım çay🤷♀️
En İyi Kız Görüşleri