O zaman ise sıkıntı yok 47 kilo nedir ya. Ben inşaatta sırtımda 50 kiloluk çimento torbası taşıdığım zamanları bilirim. 🙂 Biraz kilo almalısın. Boyun kaç peki?
yarım kilo tahin yiyerek 8 kilo aldiysan iyi yirtmissin 😂😂 senin yerinde baskasi olsa 180 kiloluk manitasinin kolunun altinda 130 kilo olarak dolasiyordu 😁😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
417Neden seviyosun ki bu kadar şekerli şeyleri?
Evde olduğun halde?
Hafif gelmişti halbüki
Bak sennn ilerde sana dokunmasın?
Acı yemeyi sevmezmiskn?
47 kiloyum ama genede ufak bi pişmanlık var.
O zaman ise sıkıntı yok 47 kilo nedir ya. Ben inşaatta sırtımda 50 kiloluk çimento torbası taşıdığım zamanları bilirim. 🙂 Biraz kilo almalısın. Boyun kaç peki?
Boyum da kısa 1.57
Yok be fazla kısa değilsin. Ama 47 kilo az bence. 50 ya da 55 Kilo sağlıklı yaşam açısından daha iyi bana göre.
Spor yapıyorum ya, yağ oranım da o kadar düşük değil. Sağlıklıyım yani
Tamamdır o zaman. 👍
Bitirdim...
Tahini bir kenara bırakalım da gözlerin ne kadar da güzel..
Teşekkürler
Bu arada çok fazla elizabet yapman zayıflatır. Eminim formunu böyle koruyorsundur.
Ajajsiussisssjsj
Bu kadar sohbet yeter. Konuya gireceğim hemen, dm'den yaz !
Bende çok seviyorum valla çokta yerim yazin bile yiyorum
Shjsuddjdhhsh
Ben, benim yarım kilo tahin bitiriyorum.
Bugün benim de hayvanlığım tutmuş o halde 😂😂 yarım kilo da pekmez tükettim desem 1 kilo
Çoğunu gözleme, birazını çörek, küçük bir kısmını ekmek banıp yedim. Tahinle veya şerbetlr karıştırıyorum.
Oh oh Masallah 😁
Mümkün
Osbir
Formumu böyle koruyorum
Hemen tahine koşuyorum
şu an ki 67 kilo :(
3 ün 1 gibi bişey olmuş 😂😂
senin de bi ayarin yokmuş be bi obez bi çiroz 😂
Türlü türlü anacım
yarım kilo tahin yiyerek 8 kilo aldiysan iyi yirtmissin 😂😂 senin yerinde baskasi olsa 180 kiloluk manitasinin kolunun altinda 130 kilo olarak dolasiyordu 😁😁
Valla şimdi de yiyip yiyip kilo almıyorum.
aman aman alma kocaman göt göbek makbul değil kadında genisleyip yerinizden kalkamiyorsunuz sonra 😂
Muazzam birşey
Nickin hiç hoşuma gitmedi söliyim
:(
Gözleme çörekk :D