Sinakaplan | Yeme & İçme konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Selam bir Bursalı olarak ne desem bilemedim açıkçası o kadar çok Bursa'ya ait lezzetli yemekler var ki tek bir tanesini söylemeye dilim varmıyor bu yüzden favori en güzel ve en sevdiğim yemekleri söyleyeceğim. :)
Sitare_ | Yeme & İçme konusunda 529 görüş paylaştı.
Fenomen
2 ay
Tandırda balık 🤤🤤🤤
0|0
0|0
reversengineer | Yeme & İçme konusunda 146 görüş paylaştı.
Bilge
2 ay
Adıyla anıldığı yemek etliekmek. Lakin onun haricinde çok çok güzel yemek tablolaları var. Hele ki birçok şehirde olmayan ağzının tadını bilen ve birçok kişiye düğün ve sünnetleri sevdiren yöresel bir yemek adeti bulunmaktadır. Liste: 1-Yoğurt Çorbası 2-Etli Pilav (Kavurma et (yeni kesim besilerden yapılır) 3-İrmik Helvası (Köye yeni adet olarak dondurmada konuluyor. İsteğe bağlı) 4-Bamya Çorbası (Birçok kişi ne olduğunu bilmiyor ve yememiştir, yiyen bayılarak yiyor) 5-Zerde Tatlısı (Sütlü pirinç, tadı hafiftir.)
Listede saydığım her şeyi 1 tabaktan fazla yiyebilirsiniz. Sofradaki misafirler doyana kadar gelir.
0|0
1|0
Gizli Üye
2 ay
Genelde herkes Hatay'ın donerini kunefesini sever bende tam tersi çok bilinmeyen yemeklerini seviyorum. Peynirli irmik helvasını, bakla humusunu, narlı babagannuşunu seviyorum.
0|0
0|0
Alphonse55 | Yeme & İçme konusunda 359 görüş paylaştı.
Master
2 ay
Az sonra mideme inecek olan yemek adını söylemeyeceğim :D
0|0
0|0
ugurBYZEUS | Yeme & İçme konusunda 75 görüş paylaştı.
Bilge
2 ay
tekirdağ köfte ve rakı :) başka lezzetleri de var tabii, ama yapanından yemek lazım :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş