Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
selam eti karam bi kere denedm ama tadı acı geldi ben daha çok sütlü çikolata 🌚 bu tosuncuğa çikolata vermem zaten sağlıksız.. ama marketten dönünce poşetlere bakar ona meyveli yoğurt aldım mı diye 😃
Söylemeden edemicem çikolata köpekler için zehirli bazı maddeler içerir aman dikkat.
kendime ne sağlıksız araştırmam ama onun için 7/24 araştırırm 🌚 daha demin ciğer yedi tosuncuk 😃 vitamin niyetine
Aklına takılan bisey olursa sorabilirsin özelden
aslında bi kaç bişey sora bilirim köpek besliyorsan yaza bilirsen iyi olur
yok artık 😐 imkansız nfnfnf
Evet var artik ork sevmem ben. Uc ayda bir kendim alirim biri verse birtane yeter
Vay be araya girdim ama maşallah demek istiyorum size ve aradan çekiliyorum.
Madame gerek yok aradan cekilmeye. Ben daha cok kahveciyim avrupada turkiyede cayci
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
118selam eti karam bi kere denedm ama tadı acı geldi ben daha çok sütlü çikolata 🌚 bu tosuncuğa çikolata vermem zaten sağlıksız.. ama marketten dönünce poşetlere bakar ona meyveli yoğurt aldım mı diye 😃
O kokusu bileeee bulamadığın bir cok mutluluğa erişmemi sağlıyor
Toblerone
Söylemeden edemicem çikolata köpekler için zehirli bazı maddeler içerir aman dikkat.
kendime ne sağlıksız araştırmam ama onun için 7/24 araştırırm 🌚 daha demin ciğer yedi tosuncuk 😃 vitamin niyetine
Aklına takılan bisey olursa sorabilirsin özelden
aslında bi kaç bişey sora bilirim köpek besliyorsan yaza bilirsen iyi olur
yok artık 😐 imkansız nfnfnf
Evet var artik ork sevmem ben. Uc ayda bir kendim alirim biri verse birtane yeter
Vay be araya girdim ama maşallah demek istiyorum size ve aradan çekiliyorum.
Madame gerek yok aradan cekilmeye.
Ben daha cok kahveciyim avrupada turkiyede cayci