Siz bu restoranlarda menu olarak ne tercih ediyorsunuz?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet okudum kitabın sonun da ölüyor sevgilisinden aldığı zehirle eşinin kollarında arsenikti galiba zehirde
Madam Bovary’nin Türk edebiyatına yansıması da Halit Ziya Uşaklıgil’in Aşk-ı Memnu adlı romanıdır. Bizim Türk Madam Bovarymiz de Bihterdir. Aynı şekilde Mehmet Raufun Eylül romanında da öyledir.
Hayır be intihal kopyacı değil bu bir uyarlama Türk edebiyatı Batılı eserler vermek için Batı edebiyatı okuyup sanat akımlarına ait olan eserleri bizim edebiyatımıza yaşantımıza uyarlamıştır. Bire bir bir kopya yok.
Aşk-ı memnu da Madam Bovary de natüralist bir eserdir. Bihter Annesi Firdevs Hanımın kızı olduğu için ona her ne kadar da benzemekten korkup kocasını aldatmak istemese de can çıkar huy çıkmaz/armut dibine düşer yasası gereği annesine benzer. Kaderi annesinin kaderine benzer aynısı Bovaryde de var
@NeDesemBilemedim__ vay be. bir ovary soyundan gelen hatunla tanışsam ne heyecanlı olurdu. armudu da severim hem
Şu yorumlar bile ülkedeki gelir adaletsizliğini gösteriyor. Biri ottoman steak yedim diyor öbürü 2 aydır maaş alamıyorum diyor.
@NeDesemBilemedim__ varsın gerisini sen düşün işte onun ne olduğunu nerde olduğunu bile bilmem
En İyi Kız Görüşleri