Nedense yemek yapana kadar bütün açlığım gidiyor. Tabağa koyduğum yemeğe soğuyana kadar bakıyorum sadece, sizin de başınıza bu durum geldi mi? Sebebi ne olabilir? :)
Benim halamın bir sözü vardı. Bir yerden geçerken yemek kokusu gelirdi halam da “Kokla kokla doyarsın.” derdi. Çok saçma bulurdum ama gerçek sanırım. Yemek yapıyorum ama o yemeği pişirirken doyuyorum. Bir de annem hep az yemesiyle övünür. Kadın mutfakta yemek yaparken doyuyor haberi yok.
Ilk defa mi yemek yapiyorsun? basta boyle olmustu bana. Sonra alistim istahla yemeye basladim sanki baskasi yapmis gibi.
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
ÜNSALCEM | Yemek & Tarifler konusunda 158 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Cemal Süreyya
Sebebsiz sevmektir aşk. Nedeni olmadan bağlanmak birine. Gözlerine baktığında içten içe erimektir.. Elini tuttuğunda titremektir tüm Benliğinle.. Hatta dokunamadan sevmektir.. AŞK. CEMAL sureyya..
Kusuruma bakmayan bşr üst soruya pas edecektim yanlışlıkla sizin yemek sorunuza denk geldi Ama aşık oluncaya insanların büyük bölümü aşktan dolayı yemeğe düşkün olur
Tek sadece kırdığım yumurtayı yiyemiyorum pisirirken çiğ kokusu alıyor burnun sonra o koku yemek istedigimde bile geçmiyor ve bu sadece yumurta için geçerli
0|0
0|0
UNNkNOWN35 | Yemek & Tarifler konusunda 217 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Aynı durum yıllarca bende de var , sebebini düşünmedim hiç
Çok uğraştıran yemekleri yaparken arada tıkındığım için yemek olana kadar yarı doymuş oluyorum. Yaptığım yemeği de zar zor yiyorum. Bu yüzden kolay yolu tercih edip genellikle dışarıdan sipariş veririm.
Demin bunun konusu oldu. Bin bir iştahla hazırladığım yemekten iki kaşıkla doydum. Elimin lezzetinimi sevmiyorum, kokusundan mı duyuyorum bilmiyorum. Ama yaptığım yemeği çok az yerim.
En İyi Kız Görüşleri