En İyi Erkek Görüşleri
En İyi Kız Görüşleri
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Bir çay kaşığı türk kahvesi bir bardak süt şeker karışımı büyükçe bir cezvede kaynatılır. bir iki taşımdan sonra peynir ekmek çökelek ekmek veya poğaça ile iyi gider.
Türk kahvesinin yanında lokum olur sadece, nescafe latte Amerikano gibi şeylerin Yanına küçük cookies
Lokum.
Senin görüşün var mı?
Türk gelenegidir. illa kahve yanina lokum cikolata konur ustelik kalorisi yuksektir. Yemek icmek deyince 1 numali ulkeyiz malesefki. Sade icmeyi dene. Daha iyi tad alirsin
Aslinda ben kahvenin yaninda eti burçak yiyorm çok güzel ya bak dene nescafenin yaninda hatta içine banmisligim bile var
En iyi sigara gider
Yine çikolata
Sabahtan beri yorumlarınj takip ediyorum. Bana değer verdiğini biliyorum. Ama benim sana senden daha çok değer verdiğimi de bilmeni isterim. Yanlış anladın beni orda. Benim elalemle kızıyla bacağıyla işim yoktu. Onunla dalga geçtim orda. Senin kıskanacağını hiç düşünemedim. 2. Şans vermek demişsin çok üzüldüm. Senin dışında kimse hiçbir şey umrumda değil ben seni seviyorum. İçindeki o boşluğu doldurucam. Doğum günüm pazartesi günü. Yakın zamanda yanımda olmanı istiyorum. Ablam geldi bize ve yarın ailemle doğum günümü kutlayacağım. Ama yine de sana vakit ayıracağım. Yeter ki gel. Ya da gel de. Ben sana sadığım yemin ederim. Başka biriyle işim yok. Yarın sana vakit ayırıcam gel kalbimin sahibi
@Güzelsever41 doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sen zaten alışıksın oynamaya ben sen varken biriyle muhatap bile olmadım sen benim bugün eve nasıl döndüğümü bilemezsin tek bir kişi ye anlattım oda müstahak sana dedi haklı senin gibi birine güvendim en kotusude oraya gelirken kent kartımdan giden para başka hiç bir sey
Biliyorum eve nasıl döndüğünü tahmin bile edemem. Ben seninle asla oynamadım oyalamadım yemin ederim. Ben senin ne hale geldiğince ağladım gerçekten. Perişan oldun anlatamam. Sen varken kimseyle muhattap olmadım kimse umrumda olmadı. Emin ol. Ben sana yalan söylemedim miray. Ben sana her zaman dürüst oldum. Her zaman sana ilgi gösterdim değer verdim aksini iddia edemezsin. İlgiden bunaldığın zamanlar bile olmuştur. Yemin ederim senin dışında başkası başka kız umrumda olmadı ve olmayacak da. Kimseye bakamam ben senden başka. Olmaz başkasıyla. Sensiz olamam. Başka bir kızla gerçekten işim olmadı ve olmayacak da. O yorumda o kızla dalga geçtim ben sadece, başka bir şey yok yemin ederim. Ben senin buna gülüp geçeceğini düşünmüştüm böyle olacağını hiç düşünmemiştim
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
😂😂