Tüm enerjisiyle yaz burada! ☀️ 🏖
Uzun zamandır hayalini kurduğun yaz planları seni bekliyor. Tercihin, kamp yaparak doğanın tadını çıkarmak mı, sahil kenarında deniz ve güneşe doymak mı? Tatil planları yapıldıysa şimdi hazırlıklara başlama zamanı. 😎
Enerji dolu bir yaz için aradığın her şey Decathlon’da!
Peki, senin yaz sepetinde neler var?
Hemen decathlon.com.tr’ye gel, bu yazın senin için olmazsa olmazı 5 ürününü sepete at, ekran görüntüsünü al ve #Yazburada etiketiyle paylaş. En beğenilen 10 yaz sepetinden biri seninki olsun, 250 TL hediye çeki kazanma şansını yakala!

Yaz alışverişinin olmazsa olmazı diye düşündüğümüz birkaç öneri de bizden. 😉
👕 Deniz kenarından 1 dakika bile ayrılmak istemeyen miniklerin hem suda hem karada güneşten korunmasını sağlayacak UV Korumalı çocuk tişörtünü incele!
🌊 Yüzmeyi yeni keşfeden miniklerin daha hızlı öğrenmesine yardımcı olacak kemerli çocuk kolluğu ile rahatlığı keşfet!
🏓 Plaj oyunlarına bayılanların favorisi olacak Plaj Tenisi Raket Seti ile bu yaza yeni bir aktivite kat!
🩳 Kaymayan yapısıyla hem deniz sporları hem günlük kullanım için tasarlanan erkek deniz şortu ile yazın enerjisini yakala!
🩴 Çakıllı ve kumlu sahillerde rahatlığından ödün vermeden yazın keyfini çıkarmak için Aquashoes deniz ayakkabısı seni bekliyor, şimdi göz at!
🥏 İster köpeğinle ister arkadaşlarınla yaz enerjisini yakalamak istiyorsan bu frizbiyi hemen sepete fırlat!
⛺️ Benim yaz tatilim “yeşilliğin içinde kamp kurmak ve doğanın tadını çıkarmak” diyorsan kolay kurulan kamp çadırı tam senlik, detaylı incelel!

Bütün enerjisiyle yaz burada, aradığın her şey Decathlon’da! Hemen yaz alışverişine başla!
Favorilerini belirle, #YazBurada dedirten sepetinin ekran görüntüsünü paylaşmayı unutma.
Görüşünü bekliyoruz. 🥳
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
251397Bekçilik parkuruna hazırlanıyorum şu an parke zeminde çalıştığım için kaymaz taban ayakkabı bunu öneririm.
JOGFLOW 500.1
Bu ayakkabı 10 km'ye kadar koşularınızda su toplamaları olmadan ve kendinizi en iyi şekilde hissederek antrenman yapmanız için uygundur.
Özgür bir an, bir mutluluk dalgası FLOW dediğimiz şey tam da bu JOGFLOW efsanesi, hareket özgürlüğü ve rahatlığıyla size tarif edilemez bir rahatlık deneyimi yaşatacak.
https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-gri-spor-tisortu-100-fitness-kardiyo/_/R-p-302873?mc=8603265&c=S%C4%B0YAHBU MODELLERİ ise antreman yaparken birebir herşeyi ile tavsiye ederim.
Size ilk adımlarınızda ve daha fazlasında eşlik edecek bu fitness tişörtü aşkla tasarlandı!
Bu fitness tişörtü dolabınızda mutlaka olması gereken bir parça! Sade tasarımı, yumuşak dokusu ve nefes alan kumaşıyla fitness kıyafetleriniz içinde olmazsa olmaz.
https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-spor-tisortu-100-regular-fitness-hafif-antrenman/_/R-p-303213?mc=960565&c=GR%C4%B0 bu modeli ise
Bisiklet yakalı ve kısa kollu bu tişört hem sporda hem de günlük yaşamınızda kullanmanız için tasarlandı.
Her şeye uygun düz kesim, hoş yuvarlak yaka, kısa kollar, %100 pamuk bileşen: vazgeçemeyeceğiniz ve fitness kıyafetleriniz arasında her zaman yer bulacak bir basic!
https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-esofman-alti-100-regular-fitness-hafif-antrenman/_/R-p-307289?mc=8544002&c=GR%C4%B0
Spor yaparken ya da günlük yaşamda vazgeçemeyeceğiniz bu mükemmel ve sade pilates eşofman altı rahatlık için tasarlandı.
Rahat, esnek beli ve yumuşak dokuması düz kesimin hoş hacmiyle birleşmiştir: bu eşofman altı spor kıyafetleriniz arasında vazgeçilmeziniz olacak ve bununla da kalmayacak!,
Ve benim gibi bekçilik antremanlarına girecek herkese başarılar. :)
Burada internet hızı çok yavaş olduğundan sepet hazırlayamıyorum ama koşu şortu, koşu ayakkabısı tercih ederim. #YazBurada ise koşu ve yüzme ilk iki tercihim olur. 🥳
Ürünlerine gerçekten bayıldığım bir marka #Decathlon ile #YazBurada ❤️
Bi çadır var al beni diyo decathlon da ama hala almadım
çok şey var aslında hemde çok
Merhaba Sevgili Dostlar,
Yaz geldi çiçekler açtı, arılar hep dolaştı
Yaz geldi çiçekler açtı, arılar hep dolaştı
Arı vız vız vız, arı viz viz viz, arı vız vız vız diye dolaşır...
İşin şakası uzun bir çalışma maratonundan sonra artık bende tatile çıkmaya karar verdim.
Tatil şehri Antalya'da yaşadığım için bu yaz kendimi Ege kıyılarına atmak istiyorum. Tabi ki kendimi 4 duvar arasına kıstırmayıp bu seneki tatilimi doğayla baş başa olabileceğim bir kamp tatilinde değerlendirmek istiyorum.
Kamp ürünleri denilince aklıma tek marka tabi ki #Decathlon
Evet sevgili dostlarım geldik bize lazım olacak ürünlere...
Bir numarada bir kampın olmazsa olmazı Çadır
Çadır olarak 3 kişilik bir çadır tercih ediyorum geniş ve ferahlık benim için önemlidir.
https://www.decathlon.com.tr/p/kamp-cadiri-3-kisilik-mh100/_/R-p-308317?mc=8553542&c=GR%C4%B0
2. Sırada ise Kampın olmazsa olmazlarından Hamak
Hamakta tercihimi çadır rengiyle uyumlu mavi rengi seçtim.
https://www.decathlon.com.tr/p/hamak-tek-kisilik-300-x-150-cm-basic/_/R-p-327701?mc=8601388&c=TURKUAZ_MAV%C4%B0
3. Sırada ise katlanır kamp sandalyesi hafifliği ve kolay taşımasıyla Quechua kamp sandalyesi tercihimdir.
https://www.decathlon.com.tr/p/katlanabi%CC%87li%CC%87r-kamp-sandalyesi%CC%87/_/R-p-13372?mc=8573880&c=TURKUAZ_MAV%25C4%25B0
4. Sırada ise karanlık gecelerimizi aydınlatacak kamp lambamız var.
https://www.decathlon.com.tr/p/kamp-lambasi-40-lumen-bl40/_/R-p-107931?mc=8330593&c=MAV%C4%B0
Pikniğe gittiğimde yerde oturmayı severim ama Okey oynayacaksak tabi ki bize bir masa lazım olacak şık ve hafif bir tasarımı tercih ederim.
https://www.decathlon.com.tr/p/katlanir-kamp-masasi-mh500/_/R-p-303250?mc=8512947&c=GR%C4%B0
Evet Sevgili Dostlarım benim ihtiyaçlarım şimdilik bu kadar.
Peki listem ne kadar mı tuttu oda aşağıda paylaşıyorum...
Tatilden size bol bol resim atarım.
Kendinize iyi bakın mutlu günler dilerim...
#Yazburada
Hediye çekini sallayın da ben Decathlon deneyimimi anlatayım.
Ankara 'da yaşıyorum ilk kez decathlon'a 2010 yılında Kentpark a açıldığında gittim. (yılı yanlış hatırlıyorsam decathlon beni düzelt.)
o zamanlar tabii bisiklet vs bakmaya gittim süper market tadında bir yer görünce bir noluyor deyip heyecanla her yeri gezdim bisiklet fiyatlarını gördük üzüldük çıktık gittik :) o günlerden aklımda net bir şekilde kalan bisikletin her bir parçasının ayrı ayrı satılabildiğini mahalle arası bisikletçilerinin yerini böyle yerlerin alabileceğiydi. demek ki bisiklet insanlar için bir tutku olabilir.
sonrasında çok fazla fırsat olmadı gitmek biraz ters güzergahta kalması biraz benim üşengeçliğim sonrasında da askerlik nedeniyle 1 yıl Ankara 'dan uzak kalmam decathlon'u ziyaret etmememe neden oldu.
2015 yılının sonunda askerlik bitince Ankara 'ya döndüm bir iş arama gezisi sonrasında hadi bir decathlon'a gideyim orayı gezeyim bakalım neler var dedim. ilk kez kılık kıyafetleri ayakkabıları vs. incelemeye başladım. reyonlarda bir polar gördüm fiyatına baktım anlam veremedim "ne diyonuz la siz" dedim kendi kendime en Angara bebesi halimle. ailem eskiden tekstil işiyle uğraştığı ve bende onlarla çalıştığım için malın iyisini kötüsünü az çok anlıyorum. polara dokunuyorum bu polar bu fiyata olmaz bunda bir sıkıntı var diyorum. oradaki satış temsilcilerine sordum fiyat bu diyorlar. tövbe tövbe dedim kendime. fiyat hiç akıllıca gelmedi bana. bu poları başka yerden alsam kesin iki katı dedim, alayım ya deneyeyim dedim ne çıkar ki bundan. poları aldım çıktım. 2015 in sonunda hadi 2016 da giydim diyelim 6 senedir her kış giyiyorum. hala çok memnunum benden sonra o polardan babam aldı kardeşlerim aldı arkadaşlarım aldı hala herkes çok memnun ben biraz kilo aldım o zamanlardan bu zamanlara göbeğim belli oluyor ama polar polar gibi :) aynı ürünü aynı kalitede hala üretiyor ve satıyor olmanızdan inanılmaz memnunum çünkü sonrasında aynı poların farklı renklerini de aldım :)
Sadece polar mı alıyorum decathlon'dan. hayır tabii ki. ciddi anlamda fiyat performans ürünleri de mevcut. her sene en az 6 defa ziyaret ediyorum yeni neler var neler yok bakıyorum. bütün kamp malzemelerim, çantam, termosum, çoraplarım, deniz ayakkabım, yağmurluk, mevsimlik mont (bak bu mevsimlik mont olayı da ayrı hikaye 2017 den beri kullanıyorum), spora dair her şey.. bu sene yeni çıkan kamp sandalyelerini çok beğendim inanılmaz konforlular ancak mevcut ekonomik koşullar vs bu aralar hiç cesaretim yok zaten mevcutta kullandığım sandalyeler ve masa da decathlon'dan.
Bir de satış temsilcisi arkadaşlardan bahsedeceğim. ki bence en önemli noktalardan birisi bu, o kadar yardımsever sorduğum her soruyu yanıtlamaya çalışan arkadaşlar var ki internetten alırsam aklımda soru işareti kalır belki diye sadece fiyat görmek için internet mağazasını kullanıyorum. kamp malzemesi almaya gittiğim dönemde bir arkadaşımız ilgilendi benimle bir kaç soru sordum bazılarını yanıtladı sonra dedi ki ben bu reyona yeni başladım x sorunuzun yanıtını bilmiyorum tecrübeli arkadaşım var ona hemen sorup geliyorum. gitti sordu geldi cevapsız sorum kalmadı. satış temsilcisi arkadaşlar hiç bir zaman beni mağdur etmedi. hiç abartmadılar hiç yalan söylemediler hiç satış yapalım da noluyorsa sonra olsun demediler. En çok onlara teşekkür etmek istiyorum geçmişteki ve şimdiki hangi şehirde olursa olsun bütün satış temsilcilerinize çok teşekkürler hepsini gerçekten çok seviyorum ve iyi ki varlar. dürüstlükleri, güler yüzleri, çalışkanlıkları herkese örnek olsun umarım.
Yaz diyince benim aklıma en ilk iki şey gelir. Yüzme ve güneşin zararlı ışınlarından korunma. Özellikle buna uygun basit bir #YazBurada sepeti hazırladım.
Öncelikle yüzme gibi iki boyutlu sporlarda sakatlanma riski çok yüksek olduğu için günlük hayatta mobilite ve esneklik hareketlerini uygulamak için ayrıca yaz sabahları güneş yeni doğduğunda bahçede yoga yapmayı sevdiğim için bir yoga matı seçtim. Önce güvenlik :)
Nerede yüzersek yüzelim ihtiyacımız olan en önemli iki şey mayo ve gözlük. Gözlerimizi klordan ve tuzlu sudan korumak istiyorsak, gözlerimiz bozuksa ve lens kullanmak istiyorsak gözlük şart. Buna uygun bir gözlük seçtim.
Benim yeterince mayom var ama basit ama şık görüntüsüne dayanamadım bir bikini üstü daha attım sepete.
Güneşten korunmak önemli demiştim hem görüntüsü hem koruması çok iyi olduğu için bir de sepetime güneş gözlüğü ekledim.
Havlusuz denize havuza gidilir mi gidilmez. Bu havlu da hem mikrofiber hem de yeşili çok tatlı. Almasak olmaz :)
Selam💕🌸 @Decathlon gelmiş dediler koştum geldim😂 Bizim burada açtığınız mağazaya hayranım. Hem kocaman hem de içinde yok yok.. Spor tutkunu biri olarak hep ordan alışveriş yapıyorum. En son amcama babalar günü hediyesi için bir ayakkabı aldık felaket güzel.. kaliteli ürünler satıp müşteriyle de ilgilenme tutumunuz için çok teşekkür ediyorum 👍💕✌❤
#YazBurada Efenim sepetime ben de bir çadır atarak başladım. Çünkü hiç kamp yapmadım ve içim kamp yapmak için can atıyor. Yazın bizim ev cehennem oluyor klimayı boşverip şu çadırla beraber atcam kendimi doğaya✌😎
Çadır tamam eee öyle sıradan bir tişörtle kamp yapacak değiliz yani dimi😛 sporcu atletiyle beraber yürüyüş için hazırım 🎉🎉
Kendime alırım da sevgilime almam mı 😂😂 sevdiceğim de benimle beraber yürürken rahat olsun diye minik bir hediye aldım onun için 🙈❤
Eee uyuduk uyandık yürüdük geldik bir şey yiyip içme zamanı✌ Termoslara bayılıyorum. Annem kızmasa şekilli şukullu bir sürü termos almak istiyorum😂 Şu termosa da bayıldım😍
Yaaaa durun en önemli detayı unutuyordum.. Denizde yüzme keyfimize daha çok keyif katacak çok tatlı bir havlu bulup attım sepete😛😎🙈❤
#Decathlon #YazBurada 💕💕💕💕
Herkese merhabalar,
Güneşin bizi yakıp kavurduğu bugünlerde kış ayını dört gözle beklediğimiz günlere özlem doluyuz. Yazın tadını çıkarmak gerek bir yandan. Decathlon markasını uzun süredir tercih ediyorum ve kalitesi kesinlikle şaşmaz. Bu yaz da beni yalnız bırakmadı. Sepetimde yazın olmazsa olmaz dediğim ürünleri sizinle de paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyarım. Ee o zaman sepetime neler atmışım bir göz atalım mı? Umarım beğenirsiniz, şimdilik görüşürüz.😇
#Yazburada
Yaz sepetine eklediklerim, olmazsa olmazlarım:
Şunun erkekler için olan versiyonunu yapacaktım yapamadım 😅
Olsun 😇
Hepsi harika görünüyor 😍
Teşekkürler 😇
Rica ediyorum
Çok hoşlar bayıldım
Sağ ol
Harikalar
Tercihimi kamptan yana kullanıyorum. Şehrin kalabalığından gürültüsünden biraz olsun uzaklaşıp kendimle ve doğayla baş başa kalmak, doğanın enerjisine uyum sağlamak istiyorum. İhtiyacım olan her şey sepetimde. 💫
#YazBurada
Tarzımı yansıtmışsın.. Ağzımdan resmen çalmışsın sözcükleri..
Çok hoş -)))
@Bey_NeLmiLeL teşekkürler 😹😹
Rica ederim -))
İşte benim mükemmel ötesi yaz sepetim 🥵😍
#Yazburada #Yazburada!
Yaz akşamlarını daha keyifli kılabilecek bir badminton
Tabi ki olmazsa olmaz fevkalade bir sandalet 😍
Yüzmek decathlon sayesinde artık daha rahat! Burun tıkacı 👌✅
Ve asil mi asil yazın olmazsa olmazı bir bikini üstü
Bütün bunlar sadece 1149 lira tutuyor! 😍🤭😯
Decathlon sayesinde en kaliteli ürünleri en güvenilir ve en uygun fiyatlarda bulmak mümkün😊 teşekkürler decathlon
Ben #decathlonun yüzücü gözlüklerini kullanıyorum! Aynalı ve geliştirilmiş özellikleriyle buğulanma yapmıyor. Aynalı oluşu ayrı bir şıklık katıyor. Ayakkabılarım da decathlondan senelerdir ordan alırım ayakkabılarımı başka markaları aratmıyor kesinlikle. Ve mikrofiber havlu almıştım işimi çok kolaylaştırdı hem taşıma zorluğu yok gayet ince, hafif bir ürün. Hem de altinda kolayca kuruyabiliyo mucizevi bir ürün 👏🏻🥰
Resimlerdeki ile aynı Quechua 2 kişilik çadır Dinamolu lamba 2 adet mat ve şişme yastık bir de yine quechua kamp çantası almıştım halen kullanıyorum bir de iki kişilik şişme yatak almayı düşünüyorum Detachlon da daha bir çok kamp ve spor malzemesi bulabilirsiniz 😇
Yeniden hoş geldin #Decathlon 😌
Bu sene deniz tatilini tamamlamış bir Karadenizli olarak artık memleketim dahil birkaç şehri gezmek ve kamp alanı fırsatlarından faydalanmak istiyorum. 💪🏼 Bu nedenle tatil sepetimi de bu fikir üzerine yoğunlaşarak hazırladım. Hayâl ettiğim gibi de bir sepet oldu 😍
İlk kez kamp yapacağım için yanıma bir kamyon dolusu şey alacağımdan eminim ama temel ihtiyaçlarımı #Decathlon ile şimdiden tamamlamış oldum. 😅🫶🏼 Belki arkadaş grubumdaki sayı arttıkça sandalye ve uyku tulumu sayısını da arttıracağım 😍🥰
Tatile çıkabilen herkese iyi tatiller, çalışmaya devam eden emekçi arkadaşlarıma da hayâllerindeki gibi tatiller diliyorum. ❤️
Her zaman eksiklerini tamamlamak için burada olacağım #YazBurada 😉😎😌✌🏻
@yürüyenşokola Allah razı olsun
#Decathlon kesinlikle harika ötesi bir şey
Kızlar Bir Adım Öne #yazburada ♥️🥰
Bisiklet sürmeyi seven birisi olarak, şifreli şık tasarımli bisiklet kilidi modelleri çok hoş ve uygun fiyata +kaliteli tavsiye ederim arkadaşlar.
Doğada vakit geçirmeyi sevenler için Çadır gibi kamp malzemeleri ve pek çok spor dalında ergonomik, uzun ömürlü kullanabileceğiniz, geniş yelpaze ürün listesine sahip.
Tenis oyuncusu olduğum için yakın zamanda tenis ayakkabımı ve tenis eteğimi decathlon dan aldım. Çok memnunum. Artengo serisi aşırı harika arkadaşlar. Tüm tenisçi arkadaşlar alsın kullansın gönül rahatlığı ile. Bir de tabii ki titreşim engelleyici ve top da aldım gelmişken. Muhteşemler.
Selamlaaaarrrr 💛 hoş geldin @Decathlon
Benim sepetim yürüyüşe ve denize uygun düzenlendi. Fiyatlarda yaptığınız düşürme de gözümden kaçmadı teşekkürleeerrrsss 💕
@Decathlon ile #YazBurada 🙃
#YazBurada harika ürünler
#Yazburada
Ekrana sığmadı, üç sefer de aldım ekran görüntüsünü 😄