Üniversite Tercihleri 3 ay YKS 2023 e hazırlananlarrrr? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 YKS ye hazirlanan kankiler günde kaç saat ders calisiyorsunuz okuldan sonra? YKS 2023 e hazırlananlarrrr? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 3 ay Mezunum ama toplasan 1 saat bile çalışmıyorum sjsjsjjsjsj Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Soran 3 ay Ahahah bu gidişle napicaz Yorumla Görüş sahibi 3 ay Toparlanmak lazım yoksa 2024 tayfa oluruz benden tavsiye ilk yıldan git mezun kafası hiç çekilmiyor Yorumla Soran 3 ay Öyle düşünüyorum inşallah olur Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Bilge Yaş: 21 , eig 98% 3 ay Beş saat falan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
araz60 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eig 100% 3 ay eskıden 4 saat pratık yapardım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 98% 3 ay Okul yok günde 23 saat calisiyorum 1 saat uyuyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yagmurcetinnn Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 100% 3 ay Sabah 8 aksam12 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay Kaça gidiyorsun askk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör Soran 3 ay 12 yee Yorumla Görüş sahibi 3 ay bir şey soracağım cahilim akdnwkabs yks ve tyt farki ne yksye girince ne oluyor tyt ge girince ne oluyor Yorumla Soran 3 ay Tyt iki senelik bölüm isteyenlerin girdiği bir sınav ayt 4 senelik isteyenler tyt ve ayt ye ikisinede girmek zorunda tyt ve ayt nin adı yks sen kaçıncı sınfsin ki Yorumla Görüş sahibi 3 ay Dilciler tyt giriyor ayt girmiyor, yks de de ydt giriyormus Yorumla Görüş sahibi 3 ay Tyt ile 4 yılık kazanıyorlar ve sonrasında oyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay 2 saat felan teyze Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 3 ay Hahaha teyze? Yorumla Görüş sahibi 3 ay 45+ yazıyor yaşına Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Mezunum ama toplasan 1 saat bile çalışmıyorum sjsjsjjsjsj
Ahahah bu gidişle napicaz
Toparlanmak lazım yoksa 2024 tayfa oluruz benden tavsiye ilk yıldan git mezun kafası hiç çekilmiyor
Öyle düşünüyorum inşallah olur
Beş saat falan
eskıden 4 saat pratık yapardım
Okul yok günde 23 saat calisiyorum 1 saat uyuyorum
Sabah 8 aksam12
Kaça gidiyorsun askk
12 yee
bir şey soracağım cahilim akdnwkabs yks ve tyt farki ne yksye girince ne oluyor tyt ge girince ne oluyor
Tyt iki senelik bölüm isteyenlerin girdiği bir sınav ayt 4 senelik isteyenler tyt ve ayt ye ikisinede girmek zorunda tyt ve ayt nin adı yks sen kaçıncı sınfsin ki
Dilciler tyt giriyor ayt girmiyor, yks de de ydt giriyormus
Tyt ile 4 yılık kazanıyorlar ve sonrasında oyle
2 saat felan teyze
Hahaha teyze?
45+ yazıyor yaşına