Düşünsenize 3. bir cinsiyet ve ne kıza benziyor ne erkeğe daha değişik bir tür bu ama insan sıfatına giriyor belkide böylece günümüzde ki kızlara kalmaz ego yapmalarına izin vermezdik beyler ordan bulurduk birini siz ne düşünüyosunuz :D?
Allah kız, erkek dışında bir de 3. bir cinsiyet yaratsa idi nasıl olurdu sizce?
Güncellemeler:
bu tür kızların alternatifi olan bir tür kızlara daha cok benzeyen ama kız degil erkek hic olmayan farklı bir tür hayaal gücü yaratın azcık :D
Benzer Sorular
Kocamı sevmiyorum, ne yapmalıyım sizce? Kızların yaptığı hangi hareketi erkekler yapınca aşırı itici oluyor? Karım bana kızınca beni erkek kardeşlerine dövdürüyor. Ne olur bir fikir verir misiniz? İntihar eden Merve Öğretmen'le gençliğin baharı da bitti. Bahar bitti. Gelecek için umudunuz var mı? Başkalarına karşı duygularınızın nötr olmasını sağlayabiliyor musunuz?
Kızlar Ne Diyor 5
- Hepsini GösterDaha Az Göster
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Erkekler Ne Diyor 0
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
Benzer Benceler
Kadınların Erkeklerden Sakladığı Minik Sırları Neler? Dünyadan "Bu Kadarı Pes!" Diyeceğiniz En Acayip Gelenekler Çok Düşündük, Çok Tartıştık Artık Bir Sonuca Varalım! İşte Hesap Ödemenin Yazılı Olmayan Kuralları! Herkesin Kendinden Bir Şeyler Bulabileceği, Hayattan Kesitler Sunan Çizimler! "Keşke Duysam" Diyeceğiniz Birbirinden Orijinal 15 İltifat!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Görüş seçilsin mi?
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Neden