Koca ailesiyle olunur mu?

Evlenince kocanın ailesiyle beraber oturmak nasıl bir şey mesela bugün bir tanıdığın evine taziye için ziyarete gittik evleri iki kat ve üst katta oğlu ve gelini oturuyorlar annem gelini sordu onlar da çocuğu uyutmaya çıktı az önce buradaydı dediler sonra kaynanası kızı aradı aşağı in bak misafirler de var seni soruyorlar dedi sonra telefonu kapatınca ay zamane çocukları özellikle çağırmak gerekiyor dedi sonra da annemin arkadaşı olan kadın ve gelinin kocasının teyzesi oluyor kaynanaya koltukları değiştirdi mi diye sordu kaynanası da koltuk takımı çok güzeldi ille de değiştirecek rengini beğenmiyorum diye tutturdu ben de kumaşını değiştirin öyleyse dedim ama dinlemedi götürüp sattılar şimdi yeni birtakım almış dedi… ya arkadaşlar bu sözler sizce de dedikoduya girmiyor mu? Bir de annem falan kaynanasını övüyor geliniyle arası çok iyi falan diyor… ayrı bir kat olsa da aynı evdeler ve kızın ayrı bir hayatı yok koltuğuna kadar karışıyorlar baksanıza bir de biz bile duyduk koltuk değiştirdiğini… ben mi abartıyorum yoksa sizce de kaynana eviyle yaşamak kötü bir şey mi? Galiba yakın bile oturmak iyi değil en iyisi uzakta olmak nasıl anlatacağımı da bilemedim kendim bekarım bu arada 😁

Koca ailesiyle olunur mu?