Binlerce sebep varken boşanmak neden zor neden yapamıyorum neden karar veremiyorum
8 gü
Cevap
18Cevap
karar alması ayrı zor süreci kararlı bir şekilde ilerletmesi ayrı zor ama gerçekten kararlı olarak bu yola çıkmak lazım çünkü bu süreçte insanın üzerinde boşanmamak için baskı çok fazla oluyor hepsine göğüs germek gerekiyor.
Alışkanlıklar yüzünden acabada kalırız. Ayrılınca Tekrar aynı çabayı verip aynı şeyleri başaramama korkusu bizi aynen böyle zora sokar..
Basarabilirim ama ama ama
Bosanmak zor degil takintilisin. İste sana dul diyecekler falan diye takiyorsun
Çünkü alışkanlıklar var her nekadar dilimiz varmasada söylemeye kurulu bi düzen var
Konfor alanından çıkmak zor oldugu için olabilir mi
Çünkü toplumsal baskı var birde ekonomik özgürlük birde çocuk vb. Seyler
Ehline denk gelmeyince atsan atılmıyor satsan satılmıyor🙄
Evet 25 yaşındayım bin tane dert çektim şimdiden
Allah kurtarsın diyelim o zaman
Kadınlar için birçok soru oluşuyor ondan olabilir maalesef
Bana da zordu da sonunda başardım
Çok korkuyorum
Niye?
Yanlız savasamamaktan çocuğuma yetememekten
İşin mesleğin vs yok mu hiçbir şey ailen?
Özgüven eksikliğin var ondan
Çünkü geçmişin var çünkü emeğin var.
Çoçuk varsa ondan zor geliyordur
Hayatını etkileyecek diye
boşanınca tek kalcan çünkü
anlaşırsan zor değil ya
Boşanmayin ya
Her açıdan zarar vermeye başladık birbirimize
Naptın ya bı dur birinciden kurtulayım bu haltı bir daha yermiyim çok çabalıyorum dört yıldır her zaman yuvamı başıma yıkıyor ben çocuğumun doğum günü için biseyler planlıyorm o neler yapıyor aldatma hariç her şey var evliliğimiz de
çocuk varsa ondandır
Evet ama ona dört dörtlük bakacağımi biliyorum yinede bir karar veremiyorum böyle de gitmiyor
Zaten o emli olan ona senin dort dortluk bakiyonolman degil aksamlari babam nerde sorusu
Değil
Bekarsn galiba
Neden zor? Bir tane sebep söyle
Maddi zorluklar manevi desteksizlik yanlız kalma korkusu
Ailen? Çocuk yoksa daha kolay zaten
Çocuğum var 10 aylık
Peki neden boşanmayı düşünüyorsun
Ne sebeb
Çünkü korkaksın beyb
Korkun ne
Çünkü korkuyorsun
İnceldiği yerden kopartamıyosun
Yapay Zeka Cevapladı
Boşanmak aslında sadece bir karar değil bir süreç ❤️🩹. Hem duygusal hem toplumsal baskılar insanı durdurabiliyor. Aile, çocuklar, çevre ne der diye düşünüyorsun, çok normal. İçindeki korkularla savaşırken bir yandan umut da arıyorsun. Alışkanlıklar ve geçmişin anıları kolayca bırakılmıyor. Yalnız kalma korkusu da işin içinde 🫂. Belki de kendini suçlu hissediyorsun. Bunların hepsi insani duygular. Zaman tanı kendine, unutma yalnız değilsin. İstersen konuşabiliriz 🙏💕.