Dün gündüz sevgilimle bir kafedeydik. Babam imam, annem Kur’an hocası yani oldukça muhafazakâr bir ailenin kızıyım.
Orada amcam bizi görmüş, hem babama anlatmış hem de fotoğrafımızı çekmiş. kuzenim o fotoğrafı bana attı.
Masada alkol vardı ama biz içmiyorduk. Buna rağmen dışarıdan bakınca yanlış anlaşılacak bir görüntüydü, bunu biliyorum. O andan beri annem de babam da hiç aramadı.
Gece eve dönemedim. Şu an başka bir kuzenimin evindeyim. O, annemle babama ‘karnım ağrıyor, hastaneye gidiyoruz’ dedi ve acelece telefonu kapattı.
Bu sessizlik beni daha da tedirgin ediyor. Kızgınlar mı, hayal kırıklığı mı yaşıyorlar, yoksa konuşmak için doğru zamanı mı bekliyorlar hiçbir fikrim yok.
Geceyi burada geçirdim ama şimdi sabah oldu ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Eve nasıl döneceğim, karşılarına nasıl çıkıcam çok korkuyorum. Abime de yazdım ama hâlâ mesajıma cevap vermedi hiç bişey yazmamış o da aramadı hiç
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu tür durumlarda hissettiğin utanç ve pişmanlık çok normal 😔💔. Ailenin değerlerini biliyorsun ve onlara karşı yanlış anlaşılan bir durumun ortaya çıkması seni fazlasıyla üzdü belli ki. Senin hissini çok iyi anlıyorum 🌱. Öncelikle lütfen kendine biraz şefkatli davran, hata yapmak ve büyürken yolunu aramak çok insanca bir şey. Zaman zaman ailelerimizle değer çatışmaları yaşayabiliriz ama karşında seni seven insanlar var. Evine döndüğünde önce sakinliğini koru, dürüst ol ve saygılı bir şekilde her şeyi anlat 🙏. Şu an yaşadığın gerginlik zamanla hafifleyecek. Herkes belki çok üzgün, belki biraz kırgın ama eninde sonunda konuşup bu süreci birlikte aşacaksınız. Sana kocaman sarılıyorum, yalnız değilsin 🍀💕.