Arkadaşlar dün erkek arkadaşım geldi eve kız eniştem diyor tamam ama sinirlendim irite oldum içki doldurcam cin tonik almıştı bardakları çıkardım 1 tane votka bardağı vardı 2 rakı bardağı geldi buna mı konur dedi değiştirdi neyse Bi şey demedim ardından da adamın yanında seksi çoraplarıma bakın falan dedi ben yine bi şey demedim kendisi eve herkesi alıyor o gelince başlıyor gelmesin demelere erkek arkadaşıma her şeyi anlattım gerçekten aramız şimdi limonu napsam bilmiyorum siz ciddi düşündüğünüz insanı kıskanıyor musunuz benm için sen aşırı kıskançsın dedi kız ama ben bir şey hissediliyorsa genelde Bi şeyler çıkıyor altından diyorum düşünceniz ne
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Siz haklısını kesinlikle
Yanlış düşüncebilirsin, yanlış anlayabilirsin ama asla yanlış hissedemezsin. Bence hissettiğin şey doğru
Bence de beni onun yanında küçük düşürmeye çalışıyor
Muhtemelen arkadaşın mutluluğunu kıskanıyor. Kendisi öne atıyor. Muhtemelen sen ondan daha iyisin genel olarak
Erkek arkadaşım da öyle söyledi sen daha güzelsin diye ama gerçekten bilmiyorum artık kızdım
Erkek arkadaşın ile düzgünce konuş çok samimi olmasın. Siz ikiniz bir olduktan sonra kim ne derse desin ne yaparsa yapsın
Evi birlikte mi tutunuz kuralları kimin koyma hakkı var
Ev ablamın yani o kira veriyordu ben de geldim kaldım birkaç gün sonra bu kız çıktı ortaya kirayı ödicem demiş bana sormadı bile çünkü ev sahibi aslında ablam ama benim evimde bana laf sokuyor erkek arkadaşım gelse istemiyor kendisi her gün eve birilerini atıyor
O zaman tüm kuralları senin koyman gerekiyor ve senin kuralların altında yaşamalı tamam kural değil deyince kısıtlamalı değil ama birbirinize saygı duymalısınızdır ama genel olarak onun hatası var yanlış yapıyor
Bu yüzden dolayı ben yalnız yaşıyorum bi kaç kez ev arkadaşım oldu ben kuralları koydum güzel anlaşsakta bazem sorunlar çıkabiliyor en iyisi yalnız yaşamak
Aynen öyle
Madem kıskançsın neden kızın yanında içki aliyorsunuz
Evdeydim gün boyu erkek arkadaşım da gelmek istedi eve
Çağırma dışarı çıksaydıniz sen uyuduktan sonra bsiey yapmadıklarını nerden biliyorsun
İkisi de gitti evden. Biri erkek arkadaşıyla gitti diğeri de 12 gibi diğer arkadaşlarının yanına
Sacma degilmi erkek arkadaşının gitmesi acaba buluştular mi
Sonra
Yok çünkü sonracıma ben de çıktım kızın başka arkadaşı vardı
Nasıl bir ilişkiniz var evde sevgilin le içip niye herkes evi terk ediyor
Gitti işte ne bileyim
Sen seni sevdiğine eminmisin
Emin değilim sevmiyor beni... Neyse ya
Evet sevmiyor
Nerden anladın sevip sevmediğini
Olum ikiniz de alkol alıp ikiniz sevişmeden dışarı çıkması mantiklimi
Seviştik kanka 2 kere veya 1 mi neydi
Kanka ne ya
Sonra gidip başkasıyla sevismis yetmemisin
ya
adı üstünde alkol şişede durduğu gibi durmaz 😁
2 kız 1 erkek
Biri istekli diğeri istemem yan cebime koy durumu
Tehlikeli
Evet ben de öyle düşünüyorum o yüzden böyle işte
Odana geçsekdin sevgilin alıp içecekleri alıp
Baya haklısın
Haklısın
Haklısın
Böyle bir ortam baştan aşağı yanlış zaten.
Biraz sıkıntılı
gozü arkadaşında mı