ZAFER Partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aşırı milliyetçi bir parti. Mhp den biraz daha oy kırpar. Sığınmacı konusu sadece zafer partisinin konusu değil. Muhalefet te göndereceğiz diyor zaten. Bende kesinlikle ülkemde Sığınmacı istemiyorum. Hepsi ülkelerine dönmeli.
İsteyen kalabilir diye bir şey yok. Hepsi gitmeli. Ayrıca ne kılıçdaroğlu ndan ne akşenerden ne de diğer muhalif liderlerden böyle bir açıklama duymadım. Ne zaman demişler?
Zahmet etmişsin teşekkürler ama bu açıklamalar 6 yıl önce yapılan açıklamalar. Yani 6 yılda köprünün altından çok sular akmış. Düşünsene son bir ay içinde bile erdoğan tam 3 defa fikir değişti göndereceğiz - göndermeyeceğiz diye. Ayrıca o yıllarda sığınmacı sayısı bu kadar değildi ve Suriye şimdiki gibi durulmamıştı. Artık Suriye sakin bir yer ve esadın çağrısıns uyup dönsün bizdeki sığınmacılar.
Benim yorumlarımda sabit fikir var mı nasıl böyle bir düşünceye kapıldın merak ettim. Senin yaşın kadar siyaset siyasetçi takip etmiş adamım. Ayrıca kendi saplantını bana yakıştırmanda komik oluyor genç arkadaşım. Ben hiç bir siyasi oluşuma ait hissetmedim kendimi seçim zamanı kendi düşünceme uygun partiye oyumu verir çekilirim köşeme.
"İsteyen kalabilir diye bir şey yok. Hepsi gitmeli. Ayrıca ne kılıçdaroğlu ndan ne akşenerden ne de diğer muhalif liderlerden böyle bir açıklama duymadım. Ne zaman demişler?"
İşte sana yukarıda bir sürü kanıt attım. CHP halka yalan söylüyor. Sığınmacılardan rahatsızsan CHP'ye oy vermek yerine Zafer Partisine oy vermeni tavsiye ederim çünkü CHP sığınmacıları gönderecek sanıyorsan kandırılmışsın
Seçimlere katılma şartlarını yerine getiremeyen bir partiye oy ver diyorsun. Bunu yaparkende eskimiş haberleri kanıt olarak sunuyorsun 😅 sonrada Chp sizi kandırıyor diyorsun. Genç kardeşim sana bütün samimiyetimle başarılar diliyorum. Ama daha çok yol alman lazım ikna kabiliyetini taze haberlerle desteklemeni tavsiye ederim. Ayrıca sana şunuda açıklayım. Ben akp-hdp ve birde cumhur ittifakı ndan aytılmadığı sürece mhp dışında diğer partilere düşman gözüyle bakmam dışlamam. Sabit fikirli de değilim at gözlüğü takmış kör bir seçmende. Çok uzattım ya kusura bakma. Tekrar başarılar sana her alanda.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sırf oy toplayabilmek için ırkçılığı ön plana çıkaran bir oluşum. Amaç vatana millete hizmet değil kendilerini düşünüyorlar bence
Maksat sığınmacıların gitmesiyse evet ama bunu siyasete alet ederek yapmak değildir mesele. Zaten bugün kim olursa olsun iktidarda hadi gidin diyemez bir kere bu gerçeği görmek lazım. Bu planlı olarak yapılacak bir şey olmalı ki bunlar gitsin diyor ama nasıl gönderecekler hiç bir şey yok ortada. Bunun için planını açıklasın önce. Bunlar sadece iç savaş çıkartmaya yönelik provakatif paylaşımlar. Bakınız bunun için örneğin geçenlerde Fatih Erbakan çok güzel bir plan açıkladı. Mantıklıydı. Ama öylesine kimse yaklaşık 7 Milyon sığınmacıya hadi gidin diyemez, dese de onlar gitmez.
Mesele İslamcı olması değil, bir liderin en iyi özelliği başkalarının fikirlerini de kendisi uygulayabiliyor olması. O İslamcı bu Atatürkçü diyerek doğru fikirleri dışladığımız için geçmişte de günümüzde de ülkemiz sürekli geriye gidiyor.
Neo Nazi, provokatör, batı aşığı parti.
Git hadepeye ver, zafer partisine verme, o kadar diyorum.
Mancılıkla insanlık dışı zorla gönderilmelerini de istemiyoruz. Ülkeleri temizlendikçe gidiyorlar zaten.
Öte yandan söylediği gibi zorla gönderemez, hiçbir bok yiyemez. İmzalanan bir sürü anlaşma var, uluslararası hukuk var. Batı aşığı Ümit efendi batıyı karşısına alamaz, yaptırım tehlikesini göze alamaz
ırkçı faşist bile olsa oy vereceğim bu ülkeye giren milyonlarca dinci pislik deport edilmeden ne ekonomi düzelir ne sosyal yapı
Bana göre iyi chp de ışık göremiyorum kemal çok pısırık bir tip
Derin devletin istihbarat ve polis kısmı şu an reyyisle 😃 (perinçek -bahçeli ) asker kısmıda zafer patilisidir
Şu anda tek aday Muharrem İnce gibi geliyor. Kılıçdaroğlu Atatürkçülükle alakasız hep ile birlikte, Akşener iyi oda Kılıçdaroğlu ile birlikte bir tek İnce kalıyor.
Mültecileri göndermek istemesi oy vermem için yeterli sebep
Kimlik temelli siyaset yapanlarla işim olmaz.
Akp patronlarinin proje partisi
Siginmacilari gonderebilecegini düşünenler başta bı otursun düşünsün bunun imkansız olduğunu. İkinci olarak velev ki gönderilebilir, bu adamlar onu yapar mı? Bunlarin hepsi patron. Ucuz iş gücü 2021-2022 de virüs olduğu halde rekor kârlar yaptırıyor bunlara. Sigincimaci çıkışı ne zaman oldu ona dikkat et. Gündem iyice ekonomik kriz olmuştu. Hedef şaşırtmak için sığınmacı lafını actilar ki gerçek sorun göz önünde durmasın. Bu adamlar mafyalarla iş yapan, uyuşturucu parasından avanta almaya çalışan, yolsuzluk belgelerini 200k $ satan insanlar.
B dedim
Irkçı diyenler yallah Ellezi arabistana.
Vatansever
Nefret ediyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş