Ben 28 yasindayim annem surekli evlenme evlilik iyi bir sey degil evlenipte ne yapacan baba parasini ye calismasanda olur hep yanimizda dur kocayla napcan onun cenesini mi dinleyeceksin diyor annem yuzunden nisanlimdan ayrildim beni her konuda bunaltiyor karisma bana dedigimde ise bana olur olmadik laflar sayiyor hayirsiz evlat koca meraklisi diyor kendide 20 yasinda babamla ask evliligi yapti kimseye dedirtmedi cok dedigim dedik birisi annem tabiki ama cokta ustume geliyor diger kardeslerime karsi degil sadece bana bunu yapiyor cok bunaltiyor karisiyor evlenmemem icinde dualar ediyor
Güncellemeler:
3 ay
Bide toplum icinde buda evde kaldi kiz kurusu diyor bende sen bana mudahale etmezsem evlenirim diyince bana neler neler sayiyor nisanlandigimda turbelere gitti benim evlenemeyim diye ne dualar etti bana farkli nisanlima farkli konustu o yaslaninca ona bakcakmisim asla evlenemezmisim bide yasim kucukmus daha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
513Konu keske o olsaydi da bu evde huzurlu olsaydim
Nerelisin yaş kac
Oylede yaptim zamaninda geldi yanimda kaldi yanimda yasadi gitmedi
Tabiki ama onu tanimiyorsun
ters psikoloji yapıyordur belki?
İsin garip kismi onlara karisamiyor onlar cok asi ve erkek diye onlara canimli cicimli
Valla senin annen yukarıda da dediğin gibi bakıcı olarak görüyor seni gibime geldi tek kızsın zaten oğlanlar çoğu ailede biliyosun ki dokunulmaz oluyorlar zaten
Aynen oyle evde yemegi temizligi camasiri bulasigi utuyu falan hep ben yaparim kardeslerimle ilgileniyorum odevleriydi beslenmesiydi okula goturmesiydi hatta ogretmen kardeslerimin annesini ben sandi liseye kadar ben ilgilendim bana diyorki evlenirsen babandan bosanirim
Ohooo senin annen rahatlığı bulmuş seni bırakır mı hiç ama bu artık hastalık derecesine gelmiş hiç sağlıklı değil söylediği şeyler
Ben o yasa gelincede olmaz annem de bu tavir oldugu surece kucuklugumden beri eziyor manipule ediyor
Bana diyor surekli babandan bosanirim eger evlenirsen diye butun ev isleriyle ben ilgileniyorum kardeslerimin okuluydu beslenmesiydi her seyle
kaç yaşında annen?
Allah seninde anneni boyle yapsin cok sevdin madem :)
değişmez ki bu saatten sonra. 42 yaşımdayım hala evlendirmeye uğraşıyor :)
Duramamakla alakasi yok bende kendi yuvami ve duzenimi kurmak istiyorum
Haklısın kur bencede
Hakli sana gore ama beni hizmetci olarak kullaniyor
Ayrı eve çık, yalnız yaşa
Ayri eve ciktigimda yanimda yasadi kardeslerimi babami birakip geldi
Yalnız o artık anne değil de biraz bela olmuş yani pardon da
Oyle maalesef onun yuzunden panik ataga yakalandim
Daha ne anlatiyim ki hepsi orada olanlar
Sonuç olarak adam edemiyorsan evden ayrıl.
Evden ayrilmistim calistigim zaman ev tutmustum orayada geldi erkek kardeslerimi ve babami birakip sen ozgur yasiyorsan bende yasiycam dedi
Yauv bir kadına haddini bildiremiyorsan biz ne edelim.
Keske olsaydi 😄
Şu an olsa keske hem dedigi olurdu 😂
Bu evdeki eziyetten biktim artik nisanlim bile ayrilirken bana Allah seni bu anneyle siniyor yardimcin olsun dedi
Annemin gozunde oyle maalesef
Nedeni olmalı
Oyle
Nasil dinlemeyim asiri manipule edici birisi
İste boyle aynen yazildigi gibi