Türk erkekleri kadınlarına verdiği değeri daha çok belli etmeli, parasız kaldıklarında bunun altında ezilmeyi bırakmalılar, kadınlarını başka ülke kadınlarıyla kıyaslamayı bırakmalılar, asarım keserimleri bırakmalılar
Sen mahalleden de hiç tecavüze uğrayan birisini gördün mü Ben duymadım Hemde iyi bir mahallede oturmuyorum Burdan duyan var mı Ülkede tecavüz vakası senelik 200 ü buluyor mu? Bunu genellemek ne kadar doğru?
Bu kadar kadın Arabistan'da tecavüze uğrayıp öldürülmüş olamaz sanırım bunlar turkiyede oluyor ben etiler gibi yerde çöp konteynerine atılmış parça parça kesilmiş kadin cesedi görmüş adamım
_Maidetta_ | Aile & Toplum konusunda 105 görüş paylaştı.
Guru
3 ay
🍀Kadınları cinsel meta olarak görmeyi bırakmalı.. 🍀Kadınlara sözlü ve sözsüz kötü davranış şekillerini bırakmalı.. 🍀Topluma açık alanlarda tükürmeyi bırakmalı..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ | Aile & Toplum konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
3 ay
Türk kadınlarının paraya duygularını satması , adam deyip şerefsiz sevmeleri , dünyada tek ırk gibi davranmaları djdj daha sayabilirim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
3 ay
Bunun kadını erkeği yok kadınlar da evlenip ertesi gün başkasına kaçıyor yalanlarla bahaneler le çocuğunu ortada bırakıyor başkasıyla oluyor ha taciz ci kadın yokmu heryer çplak kadın ha küfür eden kadın yokmu tonlarca var şiddet uygulayan kadın yokmu tonlarca
En İyi Kız Görüşleri