Engeli yok ama basindan vurulduğu için bir çok şeyde dikkatli olması gerekiyor ağır iş yapmamalı diye düşünüyoruz ben atansam bir şekilde kendime bakabilirim bazen düşünüyorum sevdiği kızı bile vermezler belki basindan vuruldu diye en azından hayatı düzgün olsun durumu iyi olsun para sıkıntısı çekmesin
Soran
3 ay
E Kpss e girsin engeli varsa memur olur
Gizli Üye
3 ay
Anlaşamıyorum😃 Evlendikten sonra yüzüne bile bakmam şimdi mecburi Miras falan hepsi iksinin olsun çöp dahi almam
Ablam var ve hiç iyi anlaşıyoruz zaten konuşmuyorum da artık umurumda değil kimsenin pis sözünü çekecek kadar değerli değil gözümde kendi hayatına baksın benden uzak kalsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
812Fesatlıpı var.
Şeytanlar musallat olmuş haberi yok.
Üzülüyorum.
Neden hakkını veriyosn
Kaza geçirdi 2 sene önce zor bir hayatı olsun istemiyorum kolayca para kazansın ev arabalar ona kalsin istiyorum
Fiziksel engeli mi var
Engeli yok ama basindan vurulduğu için bir çok şeyde dikkatli olması gerekiyor ağır iş yapmamalı diye düşünüyoruz ben atansam bir şekilde kendime bakabilirim bazen düşünüyorum sevdiği kızı bile vermezler belki basindan vuruldu diye en azından hayatı düzgün olsun durumu iyi olsun para sıkıntısı çekmesin
E Kpss e girsin engeli varsa memur olur
Evlendikten sonra yüzüne bile bakmam şimdi mecburi
Miras falan hepsi iksinin olsun çöp dahi almam
İki kardeşi olan birisi olarak birini hatırlattın bana
Kimi
Biri işte
Peki
İsminin ilk harfi ne
Yo öncesinde de anlaşamıyoduk
O zaman sizinki haset olabilir.
Gerçi biz de anlaşamıyoruz eşimle de orası da ayrı hani :)
Bende çıkarıcam yakındır
En güzeli