İşte hayatın nekadar zor olduğunu bilmediğin için çık demek okadar kolay senin gibi ergenler için iş bulmak okadar kolaymı iş bulsan aldığın mas kendini giydirmeye mi evi geçindirmeye mi yetiyor havalarda ucmadan yorum yapın
Niye öyle yazdım biliyor musun sende buraya annene sinirlenmişsin gelmişsin bu soruyu sormuşsun bende ha bu kadar çıldırdıysan bu ufak şey yüzünden sende öyle yap demek istedim senin sinirlenmen kadar saçma bir tavsiye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
512Sokaktami yasicam ne sacmaliyorsun
Sen anlamdım ama neyse boş ver
18 yaşını geçen her birey kadındır. Şu ayrımı yapmaktan vazgeçin artık
Peki sen nesin bakir misin yoksa * bir damacana kalmış birimi sonrada evlenmek vakti gelince namuslu arayan tiplerden
Tamamda ben çocuk muyum bana sinirli şekilde söylüyor uykum yok ya da biriyle konuşuyorum sanki karşısında küçük çocuk var
Sus terlik geliyo 👡40 inada gelsen ana için çocuksun daha
Senin derdin ne?
benim derdimin karşısında everest duramaz, mariana pürüz yaratamaz.
Ne boś insanlar var
öyle valla. allah ne boş boş yaratmış hepsini.
Peki ya nerde kalicM sokaktami
Bankami soyucam
Bence gel İngiltere ye burada hayat var para var özgürlük var düşünme bile ayrı ev var
Hayır o kadar çok muhattap olmak istemiyorsan ayrıl evden
orada napcam tek başıma
Evden ayrılıp sokaktami kalcam?
Rüzgarla evlen
burada sokak ta kalmazsın ki iş var özgürlük var para kazanırsın
Ergen biri ne yorum yapabilirsn ki zaten
Kim ergen
Seni getireyim buraya kız kimseye muhtaç kalma İngiltere cennet
Abla en başta dedim ya kendi evine çık diye anlama kıtlığı falan var herhalde gelmiş buraya ergen yazıyor birde. Sanki sokakta metroda yat dedik
İşte hayatın nekadar zor olduğunu bilmediğin için çık demek okadar kolay senin gibi ergenler için iş bulmak okadar kolaymı iş bulsan aldığın mas kendini giydirmeye mi evi geçindirmeye mi yetiyor havalarda ucmadan yorum yapın
Dediğin kadar kolaysa sen çık kendine hayat kur görelim
Niye öyle yazdım biliyor musun sende buraya annene sinirlenmişsin gelmişsin bu soruyu sormuşsun bende ha bu kadar çıldırdıysan bu ufak şey yüzünden sende öyle yap demek istedim senin sinirlenmen kadar saçma bir tavsiye
Neyse ben biraz sinirliyim kusura bakma
Vallahi sinirden dedim ki belki bir erkekle konuşuyorum sana ne cocukmuyum dedim sustu
Ama en güzel saat konuşmak için
Ben çocuk muyum
Mantıken evet