Okuldan öğretmenim olur kendisini çok severdim.. anormaldi ama iyi adamdı öğrencilerle abi-kardeş gibidir sevmeyen yoktur ama dedigim gibi ruh hastasıdır düşünmeden davranır bu yüzden 270 km hızla giderken kaza yapıp ölümden dönmüştür yine hız yapmaya devam eder
Bizim zamanımızda bekardı çocuklardan nefret ederdi öğrendimki ögretmenim yine bekarmış evlenmemiş ben evlendi sanmıştım çünkü ben nişanlandım bizim sınıftakiler evlendi çocukları oldu filan
Bu adam 47 yaşından sonra evlenirmi sizce
Bizim zamanımızda bekardı çocuklardan nefret ederdi öğrendimki ögretmenim yine bekarmış evlenmemiş ben evlendi sanmıştım çünkü ben nişanlandım bizim sınıftakiler evlendi çocukları oldu filan
Bu adam 47 yaşından sonra evlenirmi sizce
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27Hepimizin sempatisi vardı hala var babam gibi severdim.. 6 senedir filan görüşmedik instagramda takipleştik benim nişan fotolarımı begenmiş tebrik mesajı atmış
bende siz ne zaman evlendiniz hocam dedim ben hiç evlenmedim 47 yaşımdan sonrada olmaz dedi yani biraz pot kırdım ve üzüldüm onun için çünkü nişanlanmak çok güzel 😅
Nasıl onun için nişanlanmak güzel.. onu bile yaşayamamış mi yani
Bide aklıma başka şeyler geliyo ama belki saçmalıyorum
Geý olabilirmi
Yok ya ne geyi. Hergun farkli biriyle takiliyodur
Nikahıma alıcam ama nişanlımı alıcam kısmetse yani bizim sınıf hep evlendi anne baba oldu bende evleniyorum ama bize 4 sene ders veren ögretmenimiz hala bekar olunca üzüldüm keşke onunda karısı olsaydı
Ben zaten nişanlıyım ekimdede evlenicez inşallah ama ben öğretmeniminde evlenmesini istiyorum çünkü bütün sınıf evlendi anne baba oldu ama bize 4 senedir ders veren öğretmenimiz hala bekar keşke onunda karısı olsaydı
Ne kadar iyi kalplisin kız bravo
Nişanlımda "senin bu saflıkla nasıl basına bir şey gelmedi acaba" demişti 😅😅
Adet dönemindeyken buna dertlendim 😅
Sıcak tut kendini. 😏
A şıkkı diyorum.
Karnıma sancı girerken bu soruyu sordum zaten 😅😅
Şimdi biraz rahat mısın ki, sevgilim ya da flört olmayınca bir kadının regl sancısı nasıl geçiyor bilgim yok..
Ne biliyim ya bize 4 senedir ders veren adam hala bekar ama ben dışında bütün sınıf evli
Keşke hocamda evli olsa yani mutlu olsun isterdim çünkü sevgililik nişanlılık çok guzel şeyler
Yaaa çok tatlısın 😅😂😂
Birazda safım tabi 😅😅
Yooo 😅😂
Yok yok nişanlımda saf oldugumu söyler alıştım yani 😅😅
Neden gizlisin kız sen
Ben hep gizliyim😅😅
Yaa merak ettim sana bir şey sormak istiyorum çıksana
Böyle sor😅
Niyeki
Uygun bir eş bulmak zordur
Kendisi gibi bekar ögretmen bulamaz ama dul kadın ögretmen bulabilir sanki ama istemiyo gibi biz konuştuk çünkü
47 yaşımdayım artık zor dedi
İşte o yaştan sonra bir kadını mutlu etmek zorlaşır