Evet tabii ben hastaneye gidince bir baktım ismimin yanında 20 yazıyor hemen tribe girdim yaşlandım diye😂😂😂 Şaka bir yana 18 den önce zaten küçük çocuk oluyorsun tam anlamıyla yavaş yavaş da büyüyorsun sonrasında ne yaşlanması Allah'ım korusun😅
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
4 ay
bence de 18den oncesi cocuk sonrasi genc yetiskin 40a kadar da boyle ama bazilari 20den sonrayi yasli goruyo
18 yaş altı = Daha yetişkin değil 18-36 = Genç Yetişkin 36-54 = Yetişkin 54-65 = Geç Yaşlı 65-82 = Yaşlı82-100 = Çok Yaşlı100 ve fazlası = Ölüme çok yakın yaşlı
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
onurmonur94 | Aile & Toplum konusunda 330 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
20 çiçek çiçek. ama 25 den sonra tutamıyorsun yılları çatır çatır ilerliyor.
Çok saçma bi sey sormuşunda.40-45 e kadar genciz dedigin için yazıyorum Benim yaş 46, genç dediklerinn çogundan iyiyim fiziki olarak spor yüzme kosu yürüyüs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1231Şaka bir yana 18 den önce zaten küçük çocuk oluyorsun tam anlamıyla yavaş yavaş da büyüyorsun sonrasında ne yaşlanması Allah'ım korusun😅
bence de 18den oncesi cocuk sonrasi genc yetiskin 40a kadar da boyle ama bazilari 20den sonrayi yasli goruyo
18-36 = Genç Yetişkin
36-54 = Yetişkin
54-65 = Geç Yaşlı
65-82 = Yaşlı82-100 = Çok Yaşlı100 ve fazlası = Ölüme çok yakın yaşlı
ozur dilerim🥺
Ya bırak, moralime bozuke
bence 40 45e kadar genciz ama cevremdeki kisilerden 20ye yasli diyen var🥺
Yok be ablacım ne yaşlısı onlar ergen galiba hayatının en güzel yaşlarının başı kıymetini bil
teşekkür ederim bileceğim 🥺 🥺
💐
Çok saçma bi sey sormuşunda.40-45 e kadar genciz dedigin için yazıyorum
Benim yaş 46, genç dediklerinn çogundan iyiyim fiziki olarak spor yüzme kosu yürüyüs
Evde kaldin
bb.
genc hissediyorum da insanlar oylr demiyo
O insanlar kaç yaşında
30 yasinda diyen de var 19 yasinda diyen de 17 yasinda diyen de
boş ver onları sen kendini nasıl hissediyorsan öylesinde 20 yaş daha genç benim için
sustum tamam
ben demiyoruö insanlar diyo
İnsanlar dedi diye oturup bunu dert edindin yani 🤔 tuhaf ne diyim