Ahlak sadece bedende olan bişey değil ben çok gördüm zina yapmayıpta kalpleri leş olan bir sürü insan, üstelik her haltı yemiş başkasına gelince namus bekçisi kesilmiş alakası olmayan her şeyi olmaması rağmen oldurmak yapılmayanı yapıldı demek, herkesin hayatına karışılması, her şeyinlerin eleştirilmesi, insanları oldukları gibi kabul etmemek en büyük ahlaksızlıktır
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16O 2. Sini ben her gün yaşıyorum nerdeyse
Hakkino savun kadinlar türkiyede çok degerli görünüyor dava bile açabilirsin
Hayır ahlak denince yaşadığımız toplum bunu cinsellik olarak algılıyor ondan sizde ne ifade ediyor demek istedim
Perde onunde neysen perde arkasinda o olmaktir bence
Evettt haklısın
Bunu düşünen çok var valla
düşünmeleri doğru olduğu anlamına gelmez. Dünyanın bir kısmı islama bir kısmı hristiyanlığa vs vs vs inanıyor hepsi doğru mu yani :D
Hayır tabiki. Bugün dersanede bir olay yaşadım ondan aklıma bu soru geldi
cinsellik kişisel tercihtir. Ahlaka konu bile edilemez.
Hırsızlık yolsuzluk iftira bunlar ahlaka konu edilebilecek durumlardır.
Ve en önemlisi de kendisine bakmayıp başkasını yargılamak
Aynen öyle. :)
Karşındakinin Seninle aynı görüşte aynı düşüncede olmamasini ahlaksız ya da geri kafalı olarak görmek tam bir cahillik ornegidir
Her gün beş kuruş etmeyen bir erkek yüzünden kendisine bakmayıp beni yargılaması konusunu tartışıyoruz bıktım artık
Takma kafana kendin yasa kendin için ol başkalarının ne dediğini umursadigin sürece mutlu olamazsin
Kafama çok takıyorum elimde değil
Takmamayi öğrenmek gerek. Kendi mutluluğun icin
Gel gör ki bazılarında vicdan yok
Herkeste olsa dünya daha yaşanılır olmaz mıydı
Olurdu valla ama ben bu kötü insanlara göre çok fazla vicdanlıyım
Yani genelde herkes böyle nitelendirir kendini
Vallahi beni tanıyan kimse pişman olmamıştır sadece 2 kişi onlarda kendi kalpleri kadar kirli kalbim yok diye
Sizi tenzih ederek söyledim genelde durum bu kime sorsanız herkes iyi ama kötü kim yani insanlar iyi olduğunu düşünürken aslında kötü
İllaki vardır herkesin hatası ama bazı insanlar pişmanlık utanç nedir bilmiyor
İnsanların duygularını yitirmesiyle alakalı bence
İşte beklediğim cevap biz dürüst ve zararsız olduğumuz içinde çamur atmak isteyen çok var
İstedıgıyle yatsın ıstedıgıne nude atsın yeterki zararsız olsun
İnsanları tanımadan yargılarken ben :))
ama cidden bak sanki herseyi yapmissinda normallestirmeye calisiyormussun gibi
Kanka ben bişey yapmadım bugün dersanede malın birisiyle bir olay yaşadım ondan aklıma geldi karşıdaki her haltı yemiş biz yargılamıyoruz bizim hiç bişey yapmadığımızı bildiği halde kendi yaptıklarını bastırmak amacıyla bize leke çalıyo
anliyorum oyleymis gibisin yazmissin dedim zaten😛
İşte mesela biraz önce sen ne dediğimi anlamadan beni tanımadan yargıladın bu da ahlaksızlığa dahil mesela :))
ya hak ya hak ya hak canim askim tatlim ironi yapiyorum saka espiri mizah
Aynen aynen tamam
ne malsin
Kanka haksız olduğunda ironi diyorsun sonra hakaret ediyorsun ahlaksızlığın en büyüğünü sen yapıyorsun
tamm