Selamlar.. Yani bana kalırsa bıraksınlar artık bu cahil cühela yorumları ve yargıları.. Ona bakarsak her kapalı da doğrudan cennetlik mi oluyormuş? Namusu baş örtüsünün altına saklanıp yorgan altlarında arayanlar da var merak etmeyin.. Namus kavramı ne bacak arasında, ne de örtülen saç tellerinde saklıdır.. Bunu anlamayacak kadar çapsız olan insanlarla dolu maalesef dünya.. Kimin ne dediğinin ya da ne yaptığının bir önemi yok benim için kesinlikle. Namus kalpte, beyinde ve ruhta olur.. Saçı örtmek dini inancına kalmış herkesin.. Baş örtülü olup da yemediği halt kalmayanlar da var.. Kimse kimseyi giyim tarzıyla, inancıyla, diliyle, diniyle vurmasın.. Keyifli günler..
Onlara çığlık atarak: "Sana ne benim boyumdan? Sana ne he?" diye bağıracaksın. Delileri ve ahlaksızları def etmenin en kolay yolu onlar gibi davranmaktır :D
burakistan35 | Aile & Toplum konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
bu mikro organizmalar siyasal islamdan güç alıyorlar.
velhasıl , hayatları iğrenc cocukluklarından beri mahalle aıle din baskısı hıcbırsey yapamamıs hıcbır sıfat alamamıs ezikler ve dunya yasam hayat sevgı denız gunes bılmıyorlar . ozgurluk kavramı ne bılmıyorlar ve bu tarz yasayanları gordukce içleri cekılıyor delırıyorlar cunku yapamıyorlar yasamak ısteyıp yasamıyorlar ve etrafta gorunce ben yasamıyorum sende yasamamalısın seklınde etrafa salyalarını saçıyorlar. tipik psikiyatrik bir durum cok sey etmeye gerek yok.
Ona fetocu zevzevkler aşırı nufuz etmiş başortu ile namuslu olunmaz. Bu kadın dar cevrede yıllarca yasamış orayı dunyanın merkezi bellemiş hepsi bu. Dünyadan haberi olmmadıgı kesin, zira tum dunya bası kapalı gezmiyor ancak toreci tutucu ulkelerde bu var. Yani kadın afganistan kulturu duzeyinde, onemseme
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş