Aile & Toplum Eşinizi, sevgilinizi akrabalarından kıskanır mısınız? TiyatroyaAşık Xper 1 Takip Et FacebookTwitter 20 Güncellemeler: Takip Et 20 Paylaş FacebookTwitter Eşinizi, sevgilinizi akrabalarından kıskanır mısınız? 842 Görüşünü yaz
sierravista | Aile & Toplum konusunda 1,1b görüş paylaştı. Master 5 ay Eğer hoşuma gitmeyen, gözüme kestiremediğim bir akrabası ile samimiyse, kıskanırım hatta sinirlenirim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Yâvheheeya | Aile & Toplum konusunda 273 görüş paylaştı. Yoda 5 ay Kiskanmiyorum hic cunku civik bir adam degil kendisi yerini bilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Fatmanurarı | Aile & Toplum konusunda 474 görüş paylaştı. Yoda 5 ay Eş kıskanmazda sevgilisini akrabasindan kıskanabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Papatyalı_hanım Xper 5 5 ay Aşırıya kaçmicak şekilde kıskanırım ben ya. Yani özellikle akraba falan filan olmasına gerek yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
merakettimmişte | Aile & Toplum konusunda 3,8b görüş paylaştı. Master 5 ay kardeşlerinden de kıskanmam kuzenlerinden de kıskankanmam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Mavihasrett Xper 5 5 ay Kıskanıp da vay ne ben neymişim dedirtmem ne gerek var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
birgaripesmerkiz Xper 5 5 ay Bilmem. Esimin karakterine bağlı. Karakteri düzgün değilse eşim de olamaz gerci Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Oluştur | Aile & Toplum konusunda 5,8b görüş paylaştı. Master 5 ay Öz güvensiz miyiz lan biz, hayatımızdaki insanı kıskanalım? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
RUZGARKARTALL Xper 5 5 ay Kıskanırım şu an ki zaman kötü kardeş kardeşin eşine ilgi gösterebiliyor o yüzden bence kiskanilmasi gerek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Ekinovskii Bilge 5 ay Kuzenine yan gözle bakmayan akraba kalmadığı için bir nebze kıskanabilirim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Bright_27 Xper 3 5 ay Samimiyetin dozuna bağlı. Her şeyin bir sınırı vardır. Anasıyla babasıyla bile bi sınır vardır. O sınırı aşıyosa rahatsız olurum tabiki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
gokyuzu_09 Xper 5 5 ay Valla ben şu an herşeyden şüphe ediyorum akrabalık diye bişey kalmadı bence herkes herkese yürüyor aferdesin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
dicle_dgn Xper 3 5 ay Akrabalarınin onu nasl gördüğü önemli. ya da ona güvenip güvenmemem... Tüm mesele bu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Roojiin Xper 3 5 ay Sevgilimi akrabalardan kıskanmam fakat aşırı samimiyet istemem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
DenizErdem95 Xper 4 5 ay Ben insanların kendi fikirlerini zikir ettiklerini düşünüyorum ben kıskanmam :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
vahşiningülü Xper 2 5 ay Kuzenleriyle falan gereksiz samimiyet kurarsa kıskanırım. Ama dozunda olursa kıskanmam. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
neden46 Xper 4 5 ay Bu bana çok saçma geliyor yaa ama zihniyet ve yetiştiğin ortam çok önemli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
doğaayça Xper 2 5 ay Hayır ama mesafeleri çok yoğunsa onlarlq daha çok ilgili ise kıskanırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Bikiz1092 Xper 6 5 ay Kıskançlık çok saçma nasıl kıskanıyor kar neyi kiskaniyorlar ben halen cozemedim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
D1laraa Xper 5 5 ay Kuzen kiskanirim onun disi kiskanmam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
428Eğer hoşuma gitmeyen, gözüme kestiremediğim bir akrabası ile samimiyse, kıskanırım hatta sinirlenirim
Kiskanmiyorum hic cunku civik bir adam degil kendisi yerini bilir
Eş kıskanmazda sevgilisini akrabasindan kıskanabilir
Aşırıya kaçmicak şekilde kıskanırım ben ya. Yani özellikle akraba falan filan olmasına gerek yok
kardeşlerinden de kıskanmam kuzenlerinden de kıskankanmam
Kıskanıp da vay ne ben neymişim dedirtmem ne gerek var
Bilmem. Esimin karakterine bağlı. Karakteri düzgün değilse eşim de olamaz gerci
Öz güvensiz miyiz lan biz, hayatımızdaki insanı kıskanalım?
Kıskanırım şu an ki zaman kötü kardeş kardeşin eşine ilgi gösterebiliyor o yüzden bence kiskanilmasi gerek
Kuzenine yan gözle bakmayan akraba kalmadığı için bir nebze kıskanabilirim
Samimiyetin dozuna bağlı. Her şeyin bir sınırı vardır. Anasıyla babasıyla bile bi sınır vardır. O sınırı aşıyosa rahatsız olurum tabiki
Valla ben şu an herşeyden şüphe ediyorum akrabalık diye bişey kalmadı bence herkes herkese yürüyor aferdesin
Akrabalarınin onu nasl gördüğü önemli. ya da ona güvenip güvenmemem... Tüm mesele bu
Sevgilimi akrabalardan kıskanmam fakat aşırı samimiyet istemem
Ben insanların kendi fikirlerini zikir ettiklerini düşünüyorum ben kıskanmam :)
Kuzenleriyle falan gereksiz samimiyet kurarsa kıskanırım. Ama dozunda olursa kıskanmam.
Bu bana çok saçma geliyor yaa ama zihniyet ve yetiştiğin ortam çok önemli
Hayır ama mesafeleri çok yoğunsa onlarlq daha çok ilgili ise kıskanırım
Kıskançlık çok saçma nasıl kıskanıyor kar neyi kiskaniyorlar ben halen cozemedim
Kuzen kiskanirim onun disi kiskanmam