kafeinsiz | Aile & Toplum konusunda 2,9b görüş paylaştı.
Master
5 ay
Nadir veririm. Mesela adam eşiyle metroya binmiş eşi karşıma oturmuş adama yer veririm. Kucağında yeni doğmuş bebek varsa veririm. Hamileye yer vermem. Doğada sayısız memeli var hiçbiri hamileliği bahane edip hasta gibi davranmıyor. Bir tek insanda var bu.
Saçmalık hamile bi kadın bebek taşıyor ne kdr zor biliyomusun sen o bebeğin bi ağırlığ var ama sen nerden bilceksin ki zaten.. bence vermelisin
Gizli Üye
5 ay
Geçen hafta 2 cocuğumla metrobüse bindim sabah saatleri hastaneye gidiyoruz teyzenin biri bindi yanima kadar gelip çocuğunu kucagına al oturcam dedi alır mısın falan yok ay yasli falan dinlemeyip dövmek istiyorum bunlari yer verdik bir teşekkür yok artik neyse çocuklar oturdu ben ayaktayim cocuk yaklasmasin diyor oturuyor teyze dedim ses yok of anlatirken yine sinirlendim
Böyle sorunlarla karsılasınca şey düşünüyorum ilerde çocuğumun da parasını verip biri kaldır dediğinde kaldırmamayı 😂 teyzeler zaten herseye karışıyorlar çocuk ıste bırak otursun
Ayakta duramayacak kadar yaşlıysa yer veriyorum, yoksa vermiyorum. Gerçi vermesemde biri gelip başımda yavrumm sen gençsin kalkta ben oturayım diyor mutlaka😂
Bazıları da bagırıyo utanma kalmamış yaşlıya yer vermıyolar biz yaşlıyız sız çok oturursunuz falan 😂😂
Demir666 | Aile & Toplum konusunda 444 görüş paylaştı.
Yoda
5 ay
Destek göreve gittim Taksime görev bitti ben pert tabi otobüs dolu tabi aksrayda boşaldı koltuk oturdum kızın biri yiycekmis gibi bakıyor sonra gülüyor bana Şirinlik yapıyor yinede vermedim yer ama yaşlı ve hamile olsa kalkardim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
benfavor | Aile & Toplum konusunda 524 görüş paylaştı.
Guru
5 ay
Hamilelere her zaman Aşırı yorgun değilsem yaşlılara da yer veririm Ama 50sinde teyze ve dayılara yorgunsam yer vermem
Hamile harici kimseye vermem. Amcalar teyzeler sabah 9 da çıkıyor akşama kadar kısır partisi. Sonra otobüse biniyor yavrum bana yer ver. Millet 10 saat çalışıyor bunlar yer bekliyor peeh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
413Saçmalık hamile bi kadın bebek taşıyor ne kdr zor biliyomusun sen o bebeğin bi ağırlığ var ama sen nerden bilceksin ki zaten.. bence vermelisin
Böyle sorunlarla karsılasınca şey düşünüyorum ilerde çocuğumun da parasını verip biri kaldır dediğinde kaldırmamayı 😂 teyzeler zaten herseye karışıyorlar çocuk ıste bırak otursun
Parasını versek de bunlar degismez
Bazıları da bagırıyo utanma kalmamış yaşlıya yer vermıyolar biz yaşlıyız sız çok oturursunuz falan 😂😂
Aşırı yorgun değilsem yaşlılara da yer veririm
Ama 50sinde teyze ve dayılara yorgunsam yer vermem
Toplu taşımada bi kadın var hamile biner binmez önde kim oturuyorsa genç orta yaşlı ben gebeyim ben oturabilir miyim diyo çok ilginç değil mi 😂
Baksan daha iki aylıktır :)
Valla öyle 😂
Hahahahhaaa böğrüme vurdular böğrüm ağrıyo
10 kişiydiler önce sevdiler sonra dövdüler :D
Ahahhahahahh istemsiz haykırdım
:D :D
Ankaradakiler ulusa ekmek bayiden ekmek almaya gidiyo 😂
Vazgectim diyip tekrar otursaydın keske hahah 😂
Yok o bakışmadan sonra oturdu
Tüh