Eksiklerim olsa da dindar yaşamaya çalışan birisiyim. Çok alışkınım birini aradığımda konuşmaya başlamadan önce selamın aleyküm derim. Bı arkadaş var. Aramızda bişey yok ama karşılıklı değer verdiğimizi düşünüyorum. Selamın aleyküm demeyince nasıl konuşacağımi bilemiyorum oyuzden selamın aleyküm dedim. Siz olsanız garipsermisiniz?
Güncellemeler:
Erkekler Ne Diyor (6)
Ben bir kadinin selamunaleykum demesini garip ve itici buluyorum. Ama allahin selamidir aliriz.
Ben garipsemem ama garipseyenler olabilir istersen merhaba diyerek giriş yapabilirsin
Daha önce çok dinden uzak kızlarla takılmış artık dindar bı yol cizmek isteyen birisi. Garipsemez dimi?
Dindar yol çizmek istiyorsa garipsemez bence
Hatta hoşuna gider bence
Aleyküm selaaam diye uzattı da kendini kahvede gibi mi hissetti acaba diye sordum
Garipsemekten kastım aslında buydu yani
Garipsenecek birşey yok.
Doğru olanı yapıyorsun.
Selamünaleyküm diyen kız mı nasip olur mu bee
Şaka yapıyosun.
Benim pek çevrem yoktur. Erkek arkadaşım da pek olmadı konuştuğum. Çevrem de dindar genelde ya da bana alışkın insanlar oyuzden selamın aleyküm demeden nasıl konuşmaya baskiycagimi bilemiyorum ve normalde insanlar telefonda konuşmaya nasıl başlıyor onu da bilmiyorum
Bende de olmuştu bu. Erkekler arasında hep selamünaleyküm dediğimizden bir kadınla konuşurken ne diyeceğimi şaşırıyordum sonra kimseden çekinmeden selamünaleyküm diye giriyorum mevzuya yeri geliyor selam da diyorum. Konuştukça açılıyor alışıyor insan. Bir yerden sonra bu milletten utanılmaz kafasını yaşadım artık rahatım ve şaka yapmıyorum sa diyen kız adamdır 😂
Hayır olabilir normal bir şey selam vermek
evet