Bıktım artık, saçma sapan yönetimden ve insanların deli gibi savunma sevdasından
misal şunu izliyorumulan diyorum hakan, ayrılmak zorunda kalsan bile yaptığın yazılımlarla ülkene uzaktan destek ver ve yine milletinin daima arkasında ol
Şu ülkenin her türlü emekçi yiğidine ayrı düşkünüm. Şu güzel ülkemi ne hale getiriyor arap severler yanarımda ona yanarım
misal şunu izliyorumulan diyorum hakan, ayrılmak zorunda kalsan bile yaptığın yazılımlarla ülkene uzaktan destek ver ve yine milletinin daima arkasında ol
Şu ülkenin her türlü emekçi yiğidine ayrı düşkünüm. Şu güzel ülkemi ne hale getiriyor arap severler yanarımda ona yanarım
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
03diyor uzaylı arkadaş insan olduğunu unutarak
her türlü insancıl hislerine üst üste başarısızlıklarından dolayı küfredeceğine başarısızlığının temeline in, robot olmaya çalışma varacağın tek nokta karanlık olur
bu kuru ezber konuşmaları bırak istatistiksel olarak ailen fakirse sende fakirsin ailen zenginse sende zenginsin bitti fakirlikten orta gelire atlama olasılığın sadece %5
zaten çelimsiz birini güçlü hale getirende istatistik olmuştur, bilgisayara göre kaybedilmesi gereken savaşı insan kazandığında insan gurura bilgisayar mavi ekrana sahip olur
sen boşver hele insani durumları önce bi kendini bul çıkar karanlıktan sonra insanı anlamaya çalışırsın daha başta kaybetmişsin
herşey para kariyer değil
kim maddiyattan bahsetti ki maneviyatı güçlü olmayanın maddiyatı çeşitli kurnazlıklara ve hilelere bağlıdır oda temeli sağlam olmayan sürekli sallanan bir binadır, boşver kıskançlığı bi kendi maneviyatını sağlamlaştır maddiyatta da sıra gelir
maneviyat nasıl sağlamlaşacak?
onun cevabı ben de değil senin içinde
yolculuğun belli ki hala sürüyor, doğruluğa ve iyi ahlaka sıkı tutunarak bu karanlık yolculuğunda sorgulamaya devam et , yola çıktın çıkmasına da yoldan çıkma zaten varırsın yine doğru olana
türküm ama sempatizanım :D
zaman hepimizi bir şey yapıyor sonuç önemli haydi rastgele
okey
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!