Kuzenim var benden 7 yaş büyük kendisi iki yıl önce boşandı ve birde çocuğu var oturmaya gittim ve evde tek kendisi vardı salonda oturuyorduk dediki yatak odasında dolabın sürgülü kapağı bozuldu yapar mısın dedi bende tabiki de ne demek dedim kapağı yaptım ve sonra üstünde hırka vardı hırkayı çıkardı yani ben şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü ne yapacağımı bilmiyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
16Sadece sütyen vardı zaten tişört felan olsa bir sıkıntı yapmazdım
E peki ne oldu o an anlat bi. Yani çıkarınca ne yaptı ya da sen ne tepki verdin. Çünki tek yaşadığı için evde rahat giyiniyordur alışmıştır. Öyle bir anda dalgılığına gelmiş olabilir. Ben evimde tek yaşasam en fazla boxer giyerdim. Bazen onuda giymezdim.
Ben zaten 3 4 dakika konuşmadım oda benden adım bekleyince bende adım atamayınca çünkü şoktaydım o anda biliyorum sonra ben salona geçtim oturdum kanepede sonra kendisi geldi salona bana bir bardak su getirdi bende dedim ki bana müsade gidebilir miyim dedim sen bilirsin dedi
Namık Kemal geldi aklıma. Sen bize konulu p*rno mu anlatıyorsun yiğido
Seninde başına gelirse bir gün umarımda gelir o zaman anlarsın nasıl bir çizgide kaldığını
Olum dua mı ettin beddua mı kararsız kaldım. Başıma gelmesi hoşuma gidebilir ( hayatımda kimse yoksa ve kadın dul ise ) . Ama hayatımda biri varsa ve kadın dul değilse sinir olurum.
Usta çok ince bir çizgi yani bir tarafım istiyor bir yanım istemiyor
Dostum benim öyle bir fantezi arayışım olmaz olamazda ama benimde bir nefsim var ve yenik düşme olasılığımız yüksek yanii
kuzen derken amca dayı kızımı
Amca kızı
kuzen ygen demişsinde aşagıda kuzen oluyorsunuz
Aynen kuzen oluyoruz
En korktuğum olay
Yav hırkasını çıkarmış sütyenini değil
Altında tişört olsa eyvallah ama sadece sütyen olunca ben bunda sıkıntı oldugunu düşünürüm
Boşanmış ihtiyac duymuş olabilir onuda sende gidermek istemiş
Affedersin hırkayı çıkardıktan sonra zaten ben şok geçirdim çünkü öyle bir şey beklemiyordum
seni beceridmi
Yok ama nefsime yenik düşme olasılığım yüksek çünkü kendimi tanıyorum
olum seni becerwcek la
saka saka becer onu
Bir yanım istiyor bir yanım istemiyor kafam çok karışık çook
ozelden konussak
Zaten kendisi çok güzel bir bayan doğal güzelliği var ama kuzenim yani amcamın kizı oluyor yani amca demek baba yarısı demek oda benim ablam sayılır bir nebze
O işi geç😀
Birazda yaşın ilerlesin o zaman beni daha iyi anlamış olursun
Hayatta en çok korktuğum olaylardan bir tanesi de budur zaten kuzen yeğen ilişkisi
Hmm knk ulaş bana