Arkadaşlar bugün de insanlardan nefret ettim �nsanların birbirlerine tahammülü yok görüşlerini saygısı yok sırf sizin görüşünüz farklı diye her türlü hakaret psikolojik baskı yapmayı kendilerine sorumluluk haline getirmiş insanlarla dolu şu ülke en basitinden ben prensip olarak kendimden 5-6 yaş büyük insanlarla konuşmayı seviyorum Arkadaş olarak da olsun sevgili olarak da olsun bu benim düşüncem hemen millet şey demeye başlıyor işte onlar seni sadece becermek için kullanılır 26 yaşındaki adam sadece becermek için kullanır tarzı saçmalık bunu diyen adam 20 yaşında bu arada belli değil mi adamın neden böyle bir salaklık yaptı her neyse sadece bu adam değil herkes böyle arkadaşlar ne derseniz tersi
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Evet ama olgunlar kullanır gerçekten
Nasıl yani
Kendilerini çok büyük adam olarak görüyolar burunları yüksekte erkeklerin geneli öyle zatende karışısındakini saf sanıyor
Ya ben de şöyle bir şey okumuştum erkekler 26-27 yaşında ciddi ilişki aramaya başlıyor varmış ben de o yönden dedim yani bu da farklı bir görüş tabii ki ama hani o zaman artık yuva kurmalıyım kafasına giriyorlar şimdi 26 yaşından küçük erkeklerde genelde sorumsuz oluyor hayat umrunda değil g***** yumurta gelmemiş kafası
26 yaşında birini tanıyordum
Çok takıntılıydı olgunsan takıntısız olmalısın.
Ya herhalde yaşla ilgisi yok gibi ama şöyle bak ben çok insan tanıdım 26 yaşından küçük 27 yaşına küçük insanlar ya böyle sorumluluk sahibi olmuyor daha vakti var deyip karı kızla devam yani öyle oluyor geneli kafası ama hani belli bir yaşa geldikten sonra evlenmeliyim içgüdüsüyle hareket ediyorlar ona göre davranıyorlar o yüzden