Arkadaslar anlattıklarım gercek hikaye sonra kurgu demeyin yemin ederim gercek herseyi kanıtlarım 5 kardesiz en büyükleri benim annem durmadan benle ugrasıyor etti hakaretler kücük düsürmelerini hadi asdı artık hergün hemde hergün aynı seyleri duymaktan yoruldum babam desen ölü gibi biri anneme sevgi göstermez bize hakaret Eter babam var annemde babamın sinirini hep benden alır iki kız kardesim var hic biri benle konusmaz benim zor günümde yanımda bile olmadılar zorla evlendirdiler dayak yedim ne babam ne annem ne kardeslerim yardımcı oldu bana
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
13Bosandım ama ailem hic arkamda olmadı hic destek cıkmadı
Cunku kendi psikolojileri bozuk sen herseyin farkina varmissin iste bunu duzelt ve derhal bir aile psikolgu bul gitmezlerse evinize gelsin psikolog
Sonra bana kızarlar sen beni elalemi rezil ettin diye
Zaten herkes diyor böyle psikolog bozuk aileden nasıl saglam cıktın diye
Eger imkansizsada o evdeki herkesin manyak oldugunu kendi beninde kabullen ozaman yaptiklari sana pek koymak deli hastanesindeki doktor gibi dusun
Nasıl yani anlayamadım tam olarak
Yani ya calisip bit ev arkadasi bulup gideceskin o diyardan ya da hasta olduklarinin farkina varip uzulmeyeceksin
Bana iş vermiyorlar cünkü ailem bana durmadan baskı uyguladı icin psikolog bozdular icine kapanık oldum icine kapanık oldum icin insanlar is vermiyor
Nasıl yani degnek
O deyimdir ailenle anlaşamıyorsun eşinden şiddet. Görüyorsun ortamını eşini karakter yapısını tanımıyorum
Anladım benim de kafam gitti zaten
Biliyorum katkım olacaksaksa ailen eşin ile ilgili psikolojik ve karakter paylaşımı yaparsan belki bir faydam olur zira bende aile insanıyım
Cok zor birsey cok en kötüsüde hicbiri kabullenmiyor hasta oldugundan beni yakında tımarhaneye kapatacaklar diye korkuyorum
Ailen ya da eşin ile iletişim kurabilmenin bir orta yolu hiçmi yok neden böyle tersler
Nasıl yani
Bu hayatta sen yalnızsın. Ben öyle sanardım. Seni anlayan bir insan olmalı. O insanı bul
Nasıl bulcam
Sabretmen gerekir. Ben sabrettim. Zor ama imkansız değil.
Insallah karsıma iyi biri cıkar
İnşallah çıkacaktır
Zaten yurtdisinda yasiyorum
Turkiyeye gel ozaman