Baktım sen sabahın ufuklarının ışıklarını diyorsun bende çirkin bir kız gördüm yazım mı yazmım diye gittim geldim çirkin dedim diye hemen terlik atma nazar değmesin diye ama acaba kalbi nasıl dır ki
He anladım uyumak anlamsız geliyor hafta sonları bile 7 uyanırım bu genç yaşta ama işyerinde sıkılıyorum
berkayy0055 | Aile & Toplum konusunda 81 görüş paylaştı.
Xper 6
9 gü
7 saatten fazla uyuma vücudunu alıştır. dinç uyanırsın. çünkü uyurken metabolizma 6 7 saatte bir tekrar çalışır. eğer bu saatleri geçersen sanki hiç uyumamış gibi olursunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
524Hafta içi kalkış 6.30
aynn ben
Hahaha emin yalnız değilizdir😂
ohh miss
vaaay edebi, çok iyi. alâ alâ
Baktım sen sabahın ufuklarının ışıklarını diyorsun bende çirkin bir kız gördüm yazım mı yazmım diye gittim geldim çirkin dedim diye hemen terlik atma nazar değmesin diye ama acaba kalbi nasıl dır ki
hahah teşk ederm
Özelini aç da iki efkar yapalım biri senin biri benim olsun desenki olmaz efkarımıda alıp giderim sana verecek efkardan mahrum kalırsın
uyurm birazdan yarın erken uyancam
Biraz konuşalım yarım efkarı al git korkma diğer yarımı satmam satılık değiliz
Bende 10 dk oldu en iyisi torbamı alıp gideyim ürün sahibi sorulara cevap yazsın
üff
Hiç üfleme püfleme torba mı alıp gidiyorum ben belki köyün birinde alıcı bulurum torbanın içindekilere
olabilir
vayy be
Nie miş
yaşıyorsun bu hayatı knk ben anca uyu
He anladım uyumak anlamsız geliyor hafta sonları bile 7 uyanırım bu genç yaşta ama işyerinde sıkılıyorum
ben de zorunlu olarak 😁
Uykum yok benim gezesim var
iyi fikir
7.10 geçe
7.10 erken ama gece geç yatma sabah kalkamazsın tatlı bayan
tamam
Canımsın güzel gözlüm
sırtımda taş taşıdım
mood 😂
Aynen
23.40
yine sen :D