Atandım ablama söledim hiç sevinmedi. Gidemezsin ki felan dedi. Kendi atanamadı 35 yaşında bekar. Ona her türlü destek çıkcaktım. Erkek kardeşim ona zıt olmasına rağmen onun atanmasına çok sevindi. Dualar etti. Bende suratı düştü. Sizce sevinmedi mi?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
23Benim zamanımda kolaydı şu an zor. Çok mezun var. Herhangi bir düzenleme olmazsa yazma bence. Ama tabi dil bilip işini iyi yaparsan ilaç firmalarındada çalışabilirsn
ingilizcem iyi yani geliştirebilirim. abla ilaç firmaları özel oluyor değil mi atama vs gerekiyor mu?
Özel. İşini iyi yapan alınır
Evet çok üzüldüm. Atanmasam bu kadar üzülmezdim
harun ve karun olayından beri bu böyledir, kardeşlerin arasına haset girip kıskanabilirler. yapamazsın diyenleri dinleme, kendi ailem bile telekinezi için allaha şirk koşmak yapma dedi dinlemedim şimdi hayatlarından çok bilgim var :D
Hazmedemiyorum eskiden böyle değildi
insan en yakınından zarar görür, iletişim kurmadığı bir insan zarar veremez normal :/ ne işine atandın?
Eczacıyım. 😪
la ondan da haset yapmazsın ama be :(
Nasıl yani
en azından yine iş bulabilir seni üzmesi etik değil
İnşallah
Çalısıcam. Ama sevinip destek olsun isterdim
Oda onun sorunu gakip edebilirisn beni dinlerim aeni
Teşekkür ederim
Rica ederim
Eczacılık okudum oda açıktan iktisat. 4 yaş var aramızda
senin yasin kac
31.
2 yillikmi okudun
5
nereye atandin dukkab acmiyonuzmu
Eczane açmıştım. 2 yıldır kapattım. Hastaneye atandım
niye kazanc yokmuydu
Özel sorunlarım vardı
hastanede nereye atandinuz ki
Nereye derken
yani huc ozur dilerim eczabe atanma duymadimda
Kura ile atama oluyo. Hastanede eczane oluyo. Hastalara ilaç hakkında bilgi vb konularda yardımcı oluyoruz
Eczacıların hastanelerde görev alması ve bu süreçte yaptıkları işlere Hastane eczacılığı denir. Hastane eczanelerinde en az bir eczacının çalışması zorunludur.
Marka vermem doğru olmaz burdan
Dure*x kullan. En iyisi o
😒