(tabi her kadin degil)
Acaba bu durum niye böyle kokuya karşi ve kişisel hijen olarak niye bukadar midesiz bizim hanimefendiler?
Alakasız ve saçma mı? Soru olarak neden bu kadar midesizler diye sorabiliyorsun bu normal bir soru. Benim görüşüm alakasız ve saçma. Umarım hayat boyunca senin gibi insanlarla karşılaşmam.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Herkes elinden geldiğince dikkat ediyor. Diğer ülkelerde hijyen ve kişisel ürünler çok daha uygun. Ülkemize geldiğinde durum normal bir parfüm, deodorant, ağda, maske vs. her şeyden az bir şey alsan en az bin tl gözden çıkarman gerekiyor. Ülke şartlarını baz alarak eleştiri yapmanızı tavsiye ederim. Hiçbir kadın bakımsız olmak istemez. Bir saç boyatmak 300den başlıyorsa bakımlı olmak hayalden öteye geçmiyor ne yazık ki. şu an herkes kişisel temizliğine dikkat ediyor sadece ilerisi lükse kaçıyor artık
Onlara bir sözüm yok benim sadece gördüğüm manzara bana bunu gösteriyor. Ya allahın rimeli 70 olmuş. Bir vücut losyonu alsak 120 zaten. Şartlar elverişli olsa ben türk kadınlarının avrupa insanlarından aşağı kalır bir yanı olacağını düşünmüyorum. Ve şikayetinizi belirtme diliniz gerçekten kabaca insanlar kırılabilir bu duruma
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş