roetsan | Aile & Toplum konusunda 604 görüş paylaştı.
Yoda
12 gü
Makina şanzımanı dağılmıştı. Kendim tamir etmek için söktüğüm anda aniden kafamda bir acı ve gözümde kararma olmuştu. Bana o dayağın tek faydası ileride çocuğum olunca ona dayak atmam. Çünkü o olayları insan yaşayınca evladı yaşasın istemiyor.
1|0
0|0
Soran
12 gü
aslında yardımıcı olmak istemişssin.. geçmiş olsun
Yok be ben kırdım. Biraz zorladım kendim kırdım kendim tamir etmek istedim. Halbu ki fazla para tutacağı felan da yoktu nede kendisine düşen bir sorumluluk. Ebeveyn olmayı yanlış anlamişlar sadece. Belkide avrupadan bu yüzden geri kalıyoruz
DijitalŞizofren | Aile & Toplum konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Master
12 gü
Babam dövmeye kalkardı sonra anam babamı döverdi. Koca anam döverdi de hak ederdim. Mutfağa torpil atardım, ufak çaplı yangın çıkardım, bahçe duvarını yıktım filan böyle sebeplerden defalarca ayak yemişimdir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
37aslında yardımıcı olmak istemişssin.. geçmiş olsun
Yok be ben kırdım. Biraz zorladım kendim kırdım kendim tamir etmek istedim. Halbu ki fazla para tutacağı felan da yoktu nede kendisine düşen bir sorumluluk. Ebeveyn olmayı yanlış anlamişlar sadece. Belkide avrupadan bu yüzden geri kalıyoruz
Beni de inşaat kalasıyla dövdüğünü bilirim o kalım odunlarla kovalardı evin içinde unutmam o günleri
nedendi peki?
Cahil oldukları için en çok ben dayak yedim 2 kardesim var bütün şeyleri ben yaşadım şimdi ise sorunluyum
Aynen öyle cahillik diz boyu işte kim bilir ne için dövdüler sobaya yaklaşma diye mi çay döktüm diye mi kim bilir
Sana nasıl kıyıp vurdular
kaç yaşındaydın peki en son?
14 falan