Birkaç bölüm izledim o diziyi ama maalesef sevemedim bir türlü o diziyi... Cansu derenin mimiksizliğinden midir yoksa o ufak çocuğun sımarıklığından mıdır bilmiyorum ama bir türlü ısınamadım...
1|0
0|0
Soran
14 gü
hm olabilir bende aksine cansu derenin hareklerine mimiklerine bayiliyorum ama cocuklarini sevmiyorum
Güldür Güldür de skecini yapmışlardı sanırım onu izlemeni tavsiye ederim... Bana kötü gelen sana iyi güzel ve hoş gelebilir tabi bu normal 😊 ama işte beni sarmadı bir türlü o dizi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
55hm olabilir bende aksine cansu derenin hareklerine mimiklerine bayiliyorum ama cocuklarini sevmiyorum
Güldür Güldür de skecini yapmışlardı sanırım onu izlemeni tavsiye ederim... Bana kötü gelen sana iyi güzel ve hoş gelebilir tabi bu normal 😊 ama işte beni sarmadı bir türlü o dizi
anladim ❤
https://youtu.be/NPkQUTmYq8E
reklam vermesi benim icin iyi oluyor aslinda oturdugum yerde oturamam. sürekli
İnternette izlerken de durdurabiliyorsun 😅
😄😄tvden tercih ediyorum boş vaktim olursa eski bölûmleri falan izliyorum aşiri sevdim bu diziyi normalde dizi takip etmeyen biriyim
Oyuncu kadrosu çok iyi ya dimi ☺️ iyi seyirler 🙋♀️
aynen iyi seyirler💝
Yok izlemiyorum onu eyşan orada bir daha görmeye tahammulum kalmadı :D
perişan oldu kadin
Valla rolü yaşadı ya dedi ya senin gücün ne işe yarıyor falan diye kocasına orda koptum bende agliycaktm nerdeyse. d
kiz ben orayi kacirdim galiba
Adam kapıyı kırdı içeri girdi kadın çıldırdı agliyodu resimlere bakarken falan ya o sahne
orayiz izledim ama bu repliģi kacirmişim evdekilere çay servisi yapcam diye😂😂
Canımsın 😅 ya ben sana söylerim en can alıcı yerleri tartışırız beraber 😃
😂😂😘
iyi seyirlerr
Sana da
bende sadece bu dizi için tv aciyorum
kurtulmak istemiyorum galiba ben😂
iyi seyirlerrr
bendee
nooo