Hic unutuldunuzmu ya da unuttunuzmu ben bu eski magazadakiler beni arayip sormuyor galiba unutuldum sizde unuttugunuz birine mesaj falan atmazsiniz demi ama whatsap durumuma bakıyorlar ama mesaj atmiyorlar beni hic sevmemisler de olabilir ben hep unutulan oldum onlarda beni unuttu ama ben unutamadim onlarla olan her ani hatirliyorum dusununce gulumsuyorum ama onlar beni yok saymis bile hic unutuldugunuzu sandiginizda aslinda unutulmadiginizi ogrendinizmi
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
36Mesala ben mesaj atarim oyle konusuruz
Ben yazmazsam yazmaz hiçbiri. İşte zaten ipin orada koptuğunu anlarım. Bırakırım böyle, bakarım 1 ay geçmesine rağmen arkadaşım dediğim kişi hal hatır etmez. Siler geçerim.
Ben unutamiyorum yaa ne olucak off
Unutma zaten, belki geri dönersin. Dönemeyeceğin kesinleşirse düşünürüz nasıl unutacağını
Ama guvenmiyorum bs ye cunku daha once konustum gonderirim dedi sonra y3ni elemankar basladi ama bu yeni baslayan elemanlar iskurlu iskurlu elemanlarda galiba magaza degistirmek 3 ay yasakmis 3 ay sonra insallah gonderirim diyiyor
Onun da seni oyalamak için bahanesi kalmıyor eğer sahtekar olsa bile. 3 ay sonunda ne olacağı kesin belli olur. Son kez sabredeceksin, yapacak bir şey yok maalesef
Guvenmiyorum umudum yok belki eski magazada bu yeni elemani cok severler beni istemezler ilk basta cok istediler hatta oraya gelicem demistim bs olur diyince mesaj attilar cabuk gel falan dediler cok sevinmislerdi ama gecen oradaki eleman ablayla mesajlastik yeni eleman iyi biri dedi
Bir bakarsın 2 haftaya işi bırakır yeni eleman, kaldıramaz. Hayat sürprizlerle dolu :)
Benim şansım yok asla olmayacak degil 3 ay isten ciksamda olmaz bu is suanda istemedigim magazada calismak cok zor gitmek bile istemiyorum
Her sabah saydırarak uyanıyordum, bilirim
Sen nerede çalıştın tada hala çalışıyormusunuz
Ben Hatay'da 7 ay çalıştım bim'de. Geçen sene. Normalde çevirmenim ama iş olmadığı için boş duracağıma oraya girmiştim. Şimdi de özel güvenlik oldum. Haha
Iyi benim durumumu yaşamışsın galiba sozune hic guvenmuyorum sen olsan ne dusunurdun
Ben de güvenmezdim ama başka çaren var mı? İstifa etmiyorsan zaten çalışacaksın. Sen unut gitsin, olursa sürpriz olsun. Olmayacakmış gibi ayarla kendini.
Unutamiyorum ya ama umut ediyorum guvenmiyorum bir 3 ay dolsun bs ye magazam degisicekmi diye sormayi dusunuyorum
Yap bakalım öyle
Ben birilerini unuttum, birileri de beni..
Unutulmak gercekten cok aci
İnsan bu, buna da alışıyor.
Acı da olsa alıştım artık..
Ben eski magazamdan ayrilmak hic istemedim 2 aydir ayriyim bs 3 ay bekle dedi unutuldum beni 3 ay sonra kim alirki
Ben bu eski magazamdan 3 aydir ayriyim
Doğrudur inanırım
Gitmeyi cok istedim magazin degismesini 3 ay sonra diyip duruyorlar bilmibilmiyorum
Anlamadım
Eski magazami istiyorum bs 3 ay sonra insallah gonderirim dedi inanmiyorum bir insan 5 ay sonra yanina istermi seni
Inşallah dönersin geri
Sanmiyorum inanmiyorum sen olsan beni ya da eski elemanini 5 ay sonra alirmisin istermisin
Ne guzel senin adina sevindim
Unutamıyorum
Mesaj falan atiyorum arada
kadınlar sairlere aşık olurlar mütehitlerler evlenirler. fakat şairleri unutmazlar.