Her kimsen çık artık ortaya her sorumda bir kavga arıyorsun hep iftira ve küfür 😃 merak ediyorum seni. Gizlideki koca yürekli.Görsel örnektir.#Лена #Gizliüyeler
@ponçikkız0056 Bilmiyorum ki :D Fırlamadır bu ya uysal olduğunu sanmıyorum tipi tatlı güzel olanlar böyle oluyor genelde :D Bunların oyuncakları vardı zamanında renkli renkli :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1017Aynen oyle cesareti olsa gizliden degil cikar ortaya der sozunu. Hep klavye guveni bunlarr... Klavyeye guvenenler
hadi ordan et gülüm
Ettimm bilee cesareti olan gelir adam gibi cikar gizliden yazar net. Bundan sonraki sorularim gizlilere bagli
Abartmayin ya 🙄🙁
Ah bir satasanlari bulsamm
Bi kere başıma geldi 2 kisiydiler biri engellemiş diğerine buradan ona istediğin küfürü yazabilirsin dedi bende hemen engelledim salak ya🤨
@ponçikkız0056 Sorma sorma yanında destekcisi olanlar çok daha uyuz. Profil fotoğrafında ki sevimli yaratık İnari tilkisi bu arada :D
Yaa çok tatlı ama yiyesim var😀
@ponçikkız0056 Favorim di bir arada kediciyiz ya inari falan anlık hoşlantı :D
Kediler her zaman ilk sıradadır aşktır omlar🤗
@ponçikkız0056 +1351231151 :D
Ama hiç tilkiye benzemiyor yaa
Ama çok sevimli hele gözleri
@ponçikkız0056 Ahahahaha evet çok komik suratı ya çokta tatlı :D
Sahiplenmeyi düşünüyorum ama sanırım evcil değil
@ponçikkız0056 Bilmiyorum ki :D Fırlamadır bu ya uysal olduğunu sanmıyorum tipi tatlı güzel olanlar böyle oluyor genelde :D Bunların oyuncakları vardı zamanında renkli renkli :)
Evt 😀görünüşüne aldanmayın diyorlardı sizi öldürebilir falan🙂
@ponçikkız0056 Tahmin etmiştim :D
😂
😂😂
tek gizlenen sensin nedense 🤔🤣😂
Ben de farkettim, görünür mü olsam napsam 😂
açıl da bir gül yüzünü görelim 😁😁😁
Açılmayacaksan yatıyorum ağaç oldum 😴🥱