regl utanılacak bir sey degil. Maalesef eskiden kalan bir algi bu. Regl kadının sağlıklı olmasıdır. Eskiden bilim denilen şey olmadığından koca karı bilgileri dediğimiz bilgilerle dolu olduklarindan regl insanlar içim bir kir. Hatta yıl 2021 olmasına rağmen ülkemizde de regl olmayı kir olarak görenler var. Hindistanda daha yaygın bu düşünce. Üzücü bir durum ama artık insanlarımız bilinçleniyor. Çok değil bir 5 seneye bu tartışmalar bitecek
her yerde var bu yorumlardan. adetle alakali bir sey konusuldugunda edep derler davullu zurnali sunnet dugunu yaparlar. ayrica regl dongusu olmasa kadinlar doguramazdi ve hicbirimiz olmazdik, edeple ne ilgisi var ki dkgkxkgkxk
Soran
10 gü
regl olmak kadar dogal bisey yok keske insanlar bilinclense birazcik ilerde ki kizim o regl olunca parti yapacagim icin cok sansli..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
37istersem yaparim
Yapın tiktokta görüyoruz millette utanma edep adap kalmamış
utanma edep derken regl olmak kadar dogal bisey yok kadin olmaktan gurur duyuyorum siz utaniyorsaniz bilemem
Ona demedim resim çekip atmana dedim
yorumlara bak kafayi yersin🤦🏻♀️
her yerde var bu yorumlardan. adetle alakali bir sey konusuldugunda edep derler davullu zurnali sunnet dugunu yaparlar. ayrica regl dongusu olmasa kadinlar doguramazdi ve hicbirimiz olmazdik, edeple ne ilgisi var ki dkgkxkgkxk
regl olmak kadar dogal bisey yok keske insanlar bilinclense birazcik ilerde ki kizim o regl olunca parti yapacagim icin cok sansli..
🥳🥳🥳🥳 celebration😍
@zanzivarlı orspu senin babandir bi bitmediniz
Tek olan şey gıymatlıdır 😁😂
neden alakasiz seyler biri erkeklere özel bişey biri kadinlara
Erkek hayatında 1 kere oluyor sünneti. Sen her ay oluyorsun. Aynı şey mi? 1 ile 800'ü karşılaştırıyorsun. Sünnet 800 kat değerli.
kadinlarin regliden utanmasi bazi erkeklerin ayiplamasina sinir oluyorum ben
O başka bir konu, beni ilgilendirmiyor.