Erkek kardeşim ve ben (kadınım) salonda yatıyoruz ve mutfakla salon birleşik. Sitede kalıyoruz. Babam normalde yiyecegini yer çayını alır dışarı iş başına çıkar. Ben de havalar ısındı diye yorganımı birakip pike aldim. Pikede vücut şekli belli oluyor. Bir de baş-ayak tarafımın tersine yattım. Arkam diğerlerine dönüktü. Babam sabah kalkmış mutfakta oturuyor. Normalde o saatlerde dışarıya çıkardı. Ama sandelyesi ve vücudu bana dönüktü. Normalde erken saatte uyanmam ama bi uyandim arkama baktim o ya pop*ma bakiyordu ya da ben baktığını hissettim o ani net hatirlamiyorum ama bakiyordu buyuk ihtimalle. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir de bakışları bence biraz rahatsiz edici. Telefonuna bir kere bakarken de sacma sapan p*ornolar izledigini gördüm. Sizce saçmaliyor muyum? Bana bakarken aklina başka şeylerin gelmemis olma ihtimali var mi?(kadinim)
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
01Erkekler rahatsiz edici şeyler yazmasin diye
Çok olmadi katilali
Her sorumda illa biri cikiyor neden erkek profildesin diye. Niye soruma cevap yazmak yerine bu soruyu soruyorsunuz anlamis degilim
Baban üvey mi?
Öz
Küçüklüğümden beri bana bir şey yapmasa da sapik gibi geliyordu. Yillar sonra telefonunda gordum ki prno izliyormus. Hem de sacma sapan bir suru tarzda. Bence izleye izleye psikolojisini bozdu
Hiç bir baba veya anne oğlundan veya kızından tahrik olamaz ne de olsa aynı kandansiniz o senin küçükken altını değiştirdi ama ensest diye bir kavram var bu bir hastalık eğer supheleniyorsan daha dikkatli ol
p*rno izliyorsa uzak dur
Hislerim doğrudur buyuk ihtimalle aklından hayal ediyordur degil mi? Bana kötü hissettirmeseydi de bu tarz prnolar izledigi icin ondan uzak durmam gerekir miydi
Evet öyle
Telefon ayarlarinlarin uygunsu sonuclari engellemiştim ama sonra bir daha bakmadim ama yine de izliyor gibi hissediyorum. Normalde telefonu degistircem falan diyordu bir aralar. Simdi de telefonu kirilmiş. O yuzden mi degistirmek istiyor bilerek mi kirdi bilmiyorum ama o yuzden degistirmek istiyorsa da belki bilerek kirmamistir
Yardimci oldugun icin tesekkur ederim
Ben olsam onun yerinde. Kizim yasindakilerin orasina burasina bakmaya utanirdim ve üstelik evli karisi var
Sana bakması imkansız bunu bil belki gözü takılmıştır benim de gözüm takılıyor annemin babamın nememin poposuna bakıyorum o an dek gelmiş olabilir hatta kendi popoma bile bakıyorum 😅
Ama p*rno izliyorsa ki laik ülkede bu normal biraz mesafe koy ani şekilde erkek kardeşin de koysun
Zaten genelde küs olduğumuz için mesafeli oluyorum. Bazen konusuyorjm. Oyle diger kizlar gibi öpüp sarilmiyorum. Benim de gözüm kayabilir bazi insanlara ama o sabah bilerek hosuna gittigi jcin bakiyormus gibi geldi bana. Ve karisi varken p*rno izleyen bence sapiktir
Uyarilarin icin benimle ilgilendigin icin cok tesekkur ederim. Umarim kimse bu durumlari yasamaz
Umarım kardeşim ama babanla küs durma çünkü bu yanlış
Rica ederim
Konuşma tarzı bazen çok incitici oluyor. Ben de üzülmemek için genelde konuşmamayi tercih ediyorum
İyi yapıyorsun
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!