4-5 kuşak öncesi büyük annelerinden ırsi olarak gelen doğuştan soysalın var ve 3 yıl önce aile dışı bayanın birisi senin üzerine 2 defa soğutma ve ayırma büyüleri yaptırmış.
Üzerindeki aşırı göz, aşırı haset ve aşırı nazar'dan kurtulmak içinde, üzerindeki doğuştan soysalını ve 3 yıl önce bayan tarafından yaptırılmış olan 2 adet Soğutma ve ayırma büyülerini bozdur, tamamen kurtulursun Allah'ın izni ile. Ama işinin gerçek ehlini bulabilirsen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
02Nereden çıkardın Bunları?
26 yaşındamısın?
4-5 kuşak öncesi büyük annelerinden ırsi olarak gelen doğuştan soysalın var ve 3 yıl önce aile dışı bayanın birisi senin üzerine 2 defa soğutma ve ayırma büyüleri yaptırmış.
Baş ağrıların oluyordur, uyku problemlerin oluyordur,
sence kaç yaşındayım?
Nazar için Nas suresini oku, günlük 1000 - 1000 oku.
tamam
Üzerindeki aşırı haset içinde Felak Suresini oku 1000-1000
öyle bir şey olduğunu buradan anlayabileceğinizi düşünmüyorum
Üzerindeki aşırı göz, aşırı haset ve aşırı nazar'dan kurtulmak içinde, üzerindeki doğuştan soysalını ve 3 yıl önce bayan tarafından yaptırılmış olan 2 adet Soğutma ve ayırma büyülerini bozdur, tamamen kurtulursun Allah'ın izni ile. Ama işinin gerçek ehlini bulabilirsen.
Düşünebilmen için Basiretinin açık olması gerekir, bu haldeyken düşünme şansın yok zaten.
Bence kaç yaşında olduğunu yazdım zaten 26 yaşındasın.
26 yaşında değilim
26 Vefat veya düşük olan Ablanın yaşı, senin yaşın 24, çift ruh taşıyorsun.
Sen doğmadan önce annenin düşük veya ölü doğum yapmış olması gerekir. O kişinin ruhuda senin bedeninde.
İnanmak zorundada değilsin, ben ne varsa onu yazdım.