Bilemiyorum kadınlarada erkekler kadar değer verilse yeter aslında ama ataerkil bir toplum yerine anaerkil bir toplumun daha iyi olacağını düşünüyorum 👍
İslamı karıştırma biri şikayet ederse hapse girebilirsin yanlış anlama ama ceza almanı istemiyorum hiç bir arkadaşımın ceza almasını istemem bu soruyu sileceğim o zaman yorumlarda silinir
Yok değilsin tabikide ama şunu bilmek gerekir AKP hükümeti çok sıkı önlemler aldı hakaret etmesen bile içinden binlerce anlam çıkarıp ceza verebilirler ben sana islamifobi demedim
Grace Hopper: BM-Harvard Mark 1. ... Mary Anderson: Araba camı sileceği. ... Hedy Lamarr: Gizli iletişim sistemleri. ... Margaret Knight: Kese kağıdı... Tabitha Babbitt: Yuvarlak testere.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Toplum ataerkil yapıdan çok zarar gördü aşağıda bir erkeğin neler yazdığını gördünmü haklı olduğumu anlarsın o zaman
Hepsini lütfen Okurmusun
Farkındayım 😔
İslam'la tanışmasaydık belki geleceğimiz daha parlak olabilirdi.
İslamı karıştırma biri şikayet ederse hapse girebilirsin yanlış anlama ama ceza almanı istemiyorum hiç bir arkadaşımın ceza almasını istemem bu soruyu sileceğim o zaman yorumlarda silinir
Silebilirsin ama benim düşüncem değişmeyecek Tengri dini bize daha çok yakışıyordu
Bende tengri dinini istiyorum ama bu yaşta hapise girmeni istemiyorum 🙏🙏🙏🙏🙏
Alttaki erkek hala yazıyor
Peki sorun yok silebilirsin islamofobik değilim bu arada 👍
Yok değilsin tabikide ama şunu bilmek gerekir AKP hükümeti çok sıkı önlemler aldı hakaret etmesen bile içinden binlerce anlam çıkarıp ceza verebilirler ben sana islamifobi demedim
Dedin diye demedim Yani yanlış anlaşılır sadece atalarımızın dini daha uygundu diye dedim sorun yok silebilirsin
Hepimiz dikkat etmek zorundayız
Hayat nasıl gidiyor oruç tutacakmısın
Haklısın 👍
Hayat güzel oruç tutmayı düşünmüyorum
Ailen bu duruma kızdımı
Yok ya orucuma pek fazla karışmıyorlar
İyi çok sevindim kendine iyi bak Atatürkle kal Cumhuriyetle kal hoşçakal
Saolsende kendine iyi bak 🙂
Kadınlarımız daha güçlü
Kas gücünden bedensel güçten bahsediyorum.
Saçmalıyorsun
Sen nasıl düşünüyorsun?
Ben atam Mustafa Kemal Atatürkün dediği gibi her şey kadının eseridir diyiyorum
Hiçbir şey kadınların eseri değil. Bana kadınların yaptığı 10 tane icat sayabilir misin?
Grace Hopper: BM-Harvard Mark 1. ...
Mary Anderson: Araba camı sileceği. ...
Hedy Lamarr: Gizli iletişim sistemleri. ...
Margaret Knight: Kese kağıdı...
Tabitha Babbitt: Yuvarlak testere.
Aldınmı cevabını daha çok var
Sana erkeklerin icatlarını saysam aklın hayalin durur.
Seni bir kadın 9 ay karnında taşıdı doğurdu bu bile söylense yeter neyi ispat etmeye çalışıyorsun
Bir kadın beni 9 ay karnında taşıyıp doğurduysa bu bir erkeğin spermi sayesindedir.
@Zeyneym sazan gibi atlama görüşüme kızım, takmıyorum seni anla