_karanlık_ay_ | Aile & Toplum konusunda 659 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Yani aslında yurt dışındayım ve saydığınız bazı dinlerdeki kişilerin de namaz kıldıklarını söylediklerini duyduğum oldu kesin bir şey diyemem ben duyduğumu söylüyorum yani saçma ve araştırılmadan bir soru olmuş
Saçma mı :D Tüm dünyanın bildiği şeye nasıl saçma dersin bir kaç tane Yahudi azınlık namaz gibi ibadet ediyor diye :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D::D:D:D:D:DD:
Müslümanlar kılmak zorunda nasıl kimse değil cahil misin?
poyrazyce | Aile & Toplum konusunda 78 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Ben namaz kilmiyorum diye şimdi Müslüman değil miyim yani cennete giremez miyim çok saçma bir insan istediği kadar namaz kılsın kalbi ve aklı pis fesat nefislerle doluysa kıldığı o namazın ne anlamı oluyor
Cennetten bahsetmiyorum. Asıl kalpleri göremeyiz ve bilemeyiz. Konuyu kalbe getirip saptırmaya gerek yok. Üstüne alınan alınsın ama biz gerçekleri konuşuyoruz. Kim namaz kılmaz sorusu çok acıdır esasen. Ben burda namaz kılmayanlardan bahsediyorum. Sizin için demiyorum ama bilginiz olsun Namazı küçümseyip kalbim yeter diyenler dinden çıkma tehlikesi büyük oranda karşı karşıyadır. Namazı küçümseyen kafir olur.
Kafkaslıkumral | Aile & Toplum konusunda 222 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Müslüman olmayanlar kılmaz ancak malesef müslüman olup da kılmayanlar var. Allah onlara kılmayı nasip eylesin Amin.
tabikide yahudiler kılmaz ama günümüzün çoğu genci net yüzünden kılmıyor vakitlerini hepsini netle tlf la saçma sapan şeyler le boşa harcıyor. bu arada herkese hayırlı cumalar
Öbür dünyada göreceğiz aklı. Sefil gibi 70 yıllık ortalama ömrü sadece eğlence ile harcayıp şeytanın kucağına oturmuşsunuz. Ama sizinkisi uçağa binene kadar , deprem olana kadar ve salgın , savaş vs olana kadar... Allah hidayet versin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
77Saçma mı :D Tüm dünyanın bildiği şeye nasıl saçma dersin bir kaç tane Yahudi azınlık namaz gibi ibadet ediyor diye :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D::D:D:D:D:DD:
Peki.
Müslümanlar kılmak zorunda nasıl kimse değil cahil misin?
Cennetten bahsetmiyorum. Asıl kalpleri göremeyiz ve bilemeyiz. Konuyu kalbe getirip saptırmaya gerek yok. Üstüne alınan alınsın ama biz gerçekleri konuşuyoruz. Kim namaz kılmaz sorusu çok acıdır esasen. Ben burda namaz kılmayanlardan bahsediyorum. Sizin için demiyorum ama bilginiz olsun Namazı küçümseyip kalbim yeter diyenler dinden çıkma tehlikesi büyük oranda karşı karşıyadır. Namazı küçümseyen kafir olur.
Hristiyanlar kılıyor mu yani :D Sağolun size hayırlı Cumalar.
hayır tabikide Hristiyanlar yahudiler başka kim kaldı onlar kılmıyor işte 😅😅
Öbür dünyada göreceğiz aklı. Sefil gibi 70 yıllık ortalama ömrü sadece eğlence ile harcayıp şeytanın kucağına oturmuşsunuz. Ama sizinkisi uçağa binene kadar , deprem olana kadar ve salgın , savaş vs olana kadar... Allah hidayet versin.
Müslüman nasıl namaz kılmaz yav? Müslüman değil mi yoksa o anlamadım :S
aynen dogru dedin seni tebrik ederim