Çat kapı kapı dolaşıp sana da iyi geceler mesajı atmadığı için bir cehennem midir nedir ya bu yüzden odaya adım adım takip isteği üzerine ped merhaba dostlarım benceme hoş geldin kadınım benim için gecenin bir yarısı kadar 3 tane merhaba 3 tane kitap aldım ve aldım merhaba sevgili erkekler 30 nasılsın merhaba nasılsın nasılsın merhaba ve ismim bunu da ben de bizzat 6 merhaba dostlarım benceme hoş geldiniz mi öncelikle bu
Bana bak şebek maymunu o klavyeyle bana atar yapan ellerini keserim beynine dikerim dikenli Kezban gibi dolaşırsın hayatın boyunca kız evde kalırsın aboovv mdmröt
Mk yıllarca laf sokmak için sözler yazdığım defterimi alırdım da üşendim şimdi, bana bak olm günde 5 kere ağlayarak kum torbası yumrukluyorum ben senin beynini de şu şekil yumruklarım benim cinlerimi getirmeden kaybol
Ooo bir düşman daha hayırlı uğurlu olsun :d ama ben severim düşmanlarımı gizliden korkak gibi yazacaklarına direkt kendi olup yazıyorlar düşmanlarım bile cesaretli daha ben bu hayattan ne isteyebilirim ki :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
97Çirkinler de insan bee
Yaaa evet işte 😒
Gelipte burda salak saçma sorular sorma
Sus sen çok konuşma
Ergen
Sus haydut seni fmfmd
Ya abi lütfen ama
Abi mi😂
Baba mı diyeyim beee
Yasin kac ki😅
Gizlilerden korkuyom giiiittt😠
Oha, zaten yas araligi yaziyor, sanki dayi amca mi cikacam. Hem yeni mi korkmaya basladim demin korkmuyordun...😏🙄
Ya yok çok korkunçsun burdan gitt 😠😠
Peki peki bir sey demedim🙌Gunahimi aliyon ama😔
Çat kapı kapı dolaşıp sana da iyi geceler mesajı atmadığı için bir cehennem midir nedir ya bu yüzden odaya adım adım takip isteği üzerine ped merhaba dostlarım benceme hoş geldin kadınım benim için gecenin bir yarısı kadar 3 tane merhaba 3 tane kitap aldım ve aldım merhaba sevgili erkekler 30 nasılsın merhaba nasılsın nasılsın merhaba ve ismim bunu da ben de bizzat 6 merhaba dostlarım benceme hoş geldiniz mi öncelikle bu
Öngörücü yazıya tıklayıp yazmışsın gibi😂😂
Saçmalama alakası yok 😠😠😠
😂😂😂
Bence öyle
Yaaaaa hayır size çatçamm
Bu seni sakinletirip mutlu edecekse neden olmasın
Hadi bana kız
Neden ki sinirlisin gayet normal karşılıyorum kızılacak bir şey yapmıyorsun
Tamam şu an sinirli değilim çok iyi ve harika bide mükemmelim
Ne mutlu sana o zaman 😊
Ay bana iyi davranıyor bayılçamm tutun beniii
Kusura bakma yanlış yaptıysam
Hayır aksine bir normal davranan sensiinn
O zaman ne mutlu bana fazla normal diyen çıkmaz bana o yüzden aldım iltifatı sakladım
Ehhe la la la la la la la laaaq
Anlamadm özür dilerim
Ya yok bir şey kendimce öyle bir şeyler işte neyse
Haa tamam o zaman bende yanlış bir şey yaptım ondan sandım
Ya bana baksana sen benden ne istiyorsun supangle yicem şimdi
Sokarım sulanglene şimdi
Yaa git başımdan hayduuttt
Uff kavga edilmiyo seninle ojem soyuldu diye ağlamanı dinleyemem adiosss💅💅💅💅
Iyyy kokoş genç kızlara benzemem ben
O zaman gel iki insan gibi kavga edelim😡
Bana bak senin saçlarını ellerimde dolar frontal lobunu duvara çat çat çat fururum memelerini de keser yerine erik takarım delirtme beni!
Anatomiden giriyoruz en sevdiğim öhöm başlıyorum. Bana bak genetiği değiştirilmiş sığır senin frontal lobunu en Fransızından öper maymun bacağı sokarım burun deliklerine igrençleşyirme beni
Bana bak şebek maymunu o klavyeyle bana atar yapan ellerini keserim beynine dikerim dikenli Kezban gibi dolaşırsın hayatın boyunca kız evde kalırsın aboovv mdmröt
Mk yıllarca laf sokmak için sözler yazdığım defterimi alırdım da üşendim şimdi, bana bak olm günde 5 kere ağlayarak kum torbası yumrukluyorum ben senin beynini de şu şekil yumruklarım benim cinlerimi getirmeden kaybol
Yaa fuuu supangle yicem ben tamam gidooom
Ay dur bir dakika laf sokma defteri mi fmfkfl
Kaybollllllll
Eved komik mi mk keli
Aa sen benim keltoş olduğumu nereden biliyorsun xd
Sinir olduğum herkese kel muamelesi yapan pislik havalı bir bed görlüm çünkü
Ben gerçek kelim sıfır şu an saçım :d
Üzüldüm lan sana bir anda sempati duymaya başladım, ismin ne sayın kel?
Ooo bir düşman daha hayırlı uğurlu olsun :d ama ben severim düşmanlarımı gizliden korkak gibi yazacaklarına direkt kendi olup yazıyorlar düşmanlarım bile cesaretli daha ben bu hayattan ne isteyebilirim ki :d
İsmini söyle dedim küçük Emrah'a bağladın kocam zengin olursa ilk senin kafana saç ektireceğiz
Zeka seviyesi yüksek kişilerle daha çok muhatap oluyorum hoop engel bayy ohh be aşırı güzel dmdldllf
daha kaç kadeh kıracaksınız lna minnak gönlümde
Korkarımm omaaassss
Iyy hayır
Sana meraklı değilim zaten
Afferim
Yaaaaaaaaaa