Arkadaş çevrenizi oluştururken nelere dikkat edersiniz?
19
7
Görüşünü yaz
Kapat
En İyi Kız Görüşü
hiçyolcusu | Aile & Toplum konusunda 97 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Arkadaşlarım benim aynam gibidir. O yüzden hep hayırlı ve saliha arkadaşlar edinmek istemişimdir. Onlardan bana her daim misk kokusu ulaşsın diye.
Aynı zamanda bana bir şeyler katabilen, beni doğruya sevk eden, hep iyiliğimi isteyen ve donanımlı kişilerle arkadaşlık kurmaya özen gösteriyorum.
İnsani olarak da beni anlayan, dinleyen, empati sahibi, anlayışlı, güvenilir kişileri etrafımda bulunduruyorum ki, onlardan da bana bir şeyler miras kalsın diye 🌸
Managermann | Aile & Toplum konusunda 364 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Çok arkadaşım var çevrem geniş ama dostum gardaşım diyebileceğin 2 kişi var insanın başına her şey gelebiliyor en zor zamanlarımda sadece o ikisi vardı yanımda öbürleri ya telefonla aradı ya mesaj çekti. Hayatıma yeni bir arkadaş girdiginde belli bir samimiyete ulaşınca onu denemek için onun bir çırpıda çıkarıp verebileceği bir parayı borç olarak isterimihtiyacım olmadığı halde. Şayet tereddütsüz çıkarıp verirse yolumuza devam ederiz bahane üretirse bundan sonra merhaba merhaba..
1|0
0|0
azelcan | Aile & Toplum konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Teslayı çok araştırdım. Tanıdığım kadarı ile böyle şwyler söyleyecek bir yapısı yok. Bu sosyal medyanın "arkadaş edinme, birlik olöa, yalnız kal" tarzı toplum mühendisliğinin bir dayatması. Akıllı insanlar, insanların sorınlaeına çözüm bulurlar, dolayısı ile sevilirler, tabi sosyopat ve kibir abidesi değilse, ki sosyalleşemiyen insanın zekâsından şüphe duyarım. Dediğim gibi, zeki insanların arkadaşı çok olur ama can dostu az. Cevaba gelirsek, edepli ve değerli olması önemli🙂
1|0
0|0
YasayanAydinlik | Aile & Toplum konusunda 504 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
İslam ile ilgili düşüncelerimizin ayni veya benzer olmasına Dürüst olmasina Merhametli olmasina Menfaatci, nankor, egolu ve kendini begenmiş olmamasına..
oturmasina kalkmasina lafina sözüne davranış şekline eger begenirsem arkadaş olmayi hak ediyorsa uzun süre arkadaşlik kurarim eger begenmezsem bir iki kez sohbetimiz olur sadece ilerisi olmaz mesafeli dururum
1|0
0|0
Yusufcuum | Aile & Toplum konusunda 79 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Çok laf yalansız olmuyor. Az ve öz konuşan kişileri tercih ediyorum
Çok fazla arkadaşım yok , Tesla’nın dediği gibi çok seçiciyim. Dikkat ettiğim özellik ise beni ben olduğum için beğenmesi , yanımda olması , maddiyat için değil 👍🏻✌🏻
1|0
0|0
Aydamira | Aile & Toplum konusunda 247 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Aynı ideolojiye sahip olduğum kişilerle arkadaş olurum genelde ego, kibir olmayan, elinden dilinden emin olunan Allah korkusu olan insanlarla arkadaş olurum
En İyi Kız Görüşü