Zaten onun için gizlidesiniz erkek anlamında demiyorum erkekleri soruna çekmek ve xper kazanmak için böyle yapıyorsunuz bazı sorularda kendinizi bile yerlerde süründürüyorsunuz sırf xper için sende bilincindesin bunun şimdi boş yere başka savunucu cevap yazma
EmirTA | Aile & Toplum konusunda 333 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz jffjfhudfu
0|0
0|0
sweetdreams2569 | Aile & Toplum konusunda 117 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
vardır ama karşılaşmadık diyelim
0|0
0|0
bunaldumya | Aile & Toplum konusunda 461 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Gelirler az sonra abla.
0|0
0|0
Soran
1 ay
Bana uymuyo hiçbirisi gardaşım
Ayzıiıttt | Aile & Toplum konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bana aşık olabilirsin.
0|0
0|0
muratby | Aile & Toplum konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bende çay var icersen
0|0
0|0
Mustafa00011 | Aile & Toplum konusunda 630 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Evet hepimiz öyleyiz 😂
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
mağaza mı burası kanks
0|0
0|0
Soran
1 ay
Sevebiliceğim birileri diyorum sevebilicegim kıyafetler mi diyorum mk malı
Görüş sahibi
1 ay
hakaret ederek ne kadar dar beyinli bi arkadaşımız olduğunu ve neden sevgilin olmadığını anladım açıkçası kanks. öyle bi sormuşsun ki sanki herkes sıraya dizilmiş seni bekliyor , böyle bi soru sorma şekli yok yani kurbanlık koyun bakar gibi. yazık sana kanks umarım bulursun :)
Soran
1 ay
Aptal saptal yorum yap sonra edepli bir dille cevap vermemi bekle hadi onu geçtim sen mağazaya girince acaba sevebiliceğim parçalar var mı burda diyorsun ayreten benim beynimin olmadığını söylüyorsun o zeki beyninle sorunun anlam ve değerini bilmeden ileri geri bir kafayla eleştiriyorsun ne bu perhiz ne bu lahana turşusu diyorum
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
1 ay
Hadi knks bunların hepsini geçtim bu dünyada küfretmeyen kaç canlı var bana bunu açıkla pls
Görüş sahibi
1 ay
sen daha ne söylediğimi bile anlamamışsın ki ahahahaha tamam kanka sen haklısın :)
Soran
1 ay
Beyin hücrelerinin teki yaşamıyor mu aminaakoyim ya
Soran
1 ay
Adam gibi adam var mı diyorum işte bu sitede
Soran
1 ay
Güvenip ilişki sürdürebilicegim düzeyde soruyu taaa anamın aminaçektin
Görüş sahibi
1 ay
aynen kanka haklısın sen aşlsdlkasasdjk kıyamam hadi by :D gizliyorum hesabı. böyle iqsuz ve seviyesiz bir tartışmaya girmek en son isteyeceğim şeylerden birisi. artık yazmıycam sana kanks rahatsız etmezsen sevinirim
Soran
1 ay
İstemediğin için destan yazdın zaten
Soran
1 ay
hadi oradan git bide iqdan bahsediyor mk andavali
Gizli Üye
1 ay
Bana aşık olabilirsin
0|0
0|0
yalnızkişi34 | Aile & Toplum konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
422Gizlideyim farkındaysan dikkat çeksem ne çekmesem ne
Zaten onun için gizlidesiniz erkek anlamında demiyorum erkekleri soruna çekmek ve xper kazanmak için böyle yapıyorsunuz bazı sorularda kendinizi bile yerlerde süründürüyorsunuz sırf xper için sende bilincindesin bunun şimdi boş yere başka savunucu cevap yazma
1 xper için mi
Ne tarafa gülim abe
Sen karar ver
Aynaya karşı egil aç poponu bak gül yeterlidir
Nerden çıkardın olmadığını
Gizliden sordum diye mi xcooscix
evet kendine güvenin yok ve gereksiz yere gizlisin
Gizli olmasaydim severlerdi yane
He tm abi tm
Bana uymuyo hiçbirisi gardaşım
Sevebiliceğim birileri diyorum sevebilicegim kıyafetler mi diyorum mk malı
hakaret ederek ne kadar dar beyinli bi arkadaşımız olduğunu ve neden sevgilin olmadığını anladım açıkçası kanks. öyle bi sormuşsun ki sanki herkes sıraya dizilmiş seni bekliyor , böyle bi soru sorma şekli yok yani kurbanlık koyun bakar gibi. yazık sana kanks umarım bulursun :)
Aptal saptal yorum yap sonra edepli bir dille cevap vermemi bekle hadi onu geçtim sen mağazaya girince acaba sevebiliceğim parçalar var mı burda diyorsun ayreten benim beynimin olmadığını söylüyorsun o zeki beyninle sorunun anlam ve değerini bilmeden ileri geri bir kafayla eleştiriyorsun ne bu perhiz ne bu lahana turşusu diyorum
Hadi knks bunların hepsini geçtim bu dünyada küfretmeyen kaç canlı var bana bunu açıkla pls
sen daha ne söylediğimi bile anlamamışsın ki ahahahaha tamam kanka sen haklısın :)
Beyin hücrelerinin teki yaşamıyor mu aminaakoyim ya
Adam gibi adam var mı diyorum işte bu sitede
Güvenip ilişki sürdürebilicegim düzeyde soruyu taaa anamın aminaçektin
aynen kanka haklısın sen aşlsdlkasasdjk kıyamam hadi by :D gizliyorum hesabı. böyle iqsuz ve seviyesiz bir tartışmaya girmek en son isteyeceğim şeylerden birisi. artık yazmıycam sana kanks rahatsız etmezsen sevinirim
İstemediğin için destan yazdın zaten
hadi oradan git bide iqdan bahsediyor mk andavali
Oooo kral aydinlattigin için asiri thanks
Anlayana Sivrisinek saz anlamayana davul zurna az