Çok iyi bir arkadaşım vardı. Çok iyi anlaşırdık. Hep saçlarımı tarardı. Dizine yatırırdı. Beni çok severdi. <3 Ama bir gün 4 kişi tarafından tecavüze uğradıktan sonra intihar etti. Ölümü beni çok etkiledi ve bende insanlardan uzaklaştım. Onu çok seviyordum. <3 :(
24 yaşındayım 24 senedir arkadaşım var ilkokul ortaokul, lise de falan aynı sınıftaydık üniversiteyi aynı yerde okuduk ev arkadaşıydık şimdi ise kendisi apartmanda karşı komşum olur birazdan kahve içmeye gelecek dedikodu anlatacakmış canımın içii💜💜🧿
13 yıllık arkadaşlığım var. Aslında çocukken de aynı mahalledeydik ama arkadaş değildik. Lise 1 de aynı sınıfa denk gelince arkadaş olduk ve hep öyle kaldık.
0|2
0|0
Soran
1 ay
Oda güzelmiş 😅
Saglamkoc | Aile & Toplum konusunda 587 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
İlkokulda, lisede, üniversitede her ortamda bir dost edindim. Hala kendileri ile iletişimim var. Pandemi girmeseydi araya yüz yüze görüşürdük ama pandemi ve virüs yasakları bizi engelledi maalesef. Neyse, sağlık olsun. "Dost istersen ALLAH yeter." Evet, o dostsa her şey dosttur. Biraz da bu düstur içinde ilerlediğim için herkes ile arkadaş olamaya çalışırım, düşman edinmemeye çalışıyorum bu sebepten dolayı. Saygılarımla...
Yani bazılarını artık arkadaşım dayamıyorum doğduğumdan beri arkadaşım olan da var doğrusun buna doğduğumda bana abilik etmiş o da daha 2 yaşındayken mdmösfjmnsgöf. Ama en eski arkadaşlarım 16 yıllık.
0|1
0|0
Soran
1 ay
En eski arkadaşların 16 yıllık mış onun dışında bir şey anlamadım
Ulan milleti kırmayalım diyoruz, yazan sensin bekleten de sensin ben kim olursa olsun konusurken geç yazınca ayarlarımla oynuyorlar sanki ayar oldum sana da takipten çıktım var mı ya
En İyi Kız Görüşleri