Bir erkekle kadın dost olabilr mi? Senelerce beraber takılıyorlar. Kaç tane kızla da aynı böyle geziyor. Yani sizce bu normal mi? 10 senelik arkadaşlar..
Bir kadın bir erkek iki "arkadaş", "arkadaşça" film izliyorlar. Erkek kızı öpse kız büyük ihtimalle tokat atar napiyorsun biz arkadaşız der, ama kız operse erkek ayni tepkiyi verir mi? Bu sorulara direkt net cevap veriyorsanız evet arkadaşınız ama içinizde şüphe varsa... 🙂
1|0
0|0
Proud01 | Aile & Toplum konusunda 175 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Olabilir. Yasanti ve karakterleriyle alakali. Herkes ilk firsatta arkadasina hallenmiyor sonucta 🙄🤐🤔
onemli olan niyet. yani gercekten niyetleri arkadassa biraz normal. sonucta soylede bi durum var sen yokken onun hayatinda arkadas olarak kankasi vardi.
yani boyle insanlar var evet. hani en basindan bunu bilip boyle kabul etmen daha dogru eger seni cok rahatsiz ediyorsa kendisine dile getirmek iyi olur ama buyuk ihtimalle kabul etmez bu durumda ayrilabilirsin
Normalde kardeş bağı gibiyse görmez ama bazı şeyleri zamanla duygu ve hisleri aranızdaki muhabbetin samimiyetine göre değişir mesela gözlemleme yapmalısın nereye gidiyorsun bana haber ver onunla görüşme o kim veya karışma kıskançlık sahiplenme korumacılığıda artırdıysa vardır elbet düşünceleri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
530Yani normal
Evet normal.
Yazar misin
Takip attim. ama yazamadim. kapali dm kutun
Yani sadece dost , kanka 10 senedir hayatinda
Emin ol artık birbirlerine o gözle bakamazlar bile. Bir taraf bir şey hissetmiş olsaydı zaten arkadaşlık sürmezdi.
Kardesim mesaj atar msn
10 senedir dostlar. Normal mi yani
10 senedir böyle devam ediyorlarsa sorun olmaz
Yani kardesidir sadece
tabiki
Sevgili olarak gorr mu
görmez
Yazar msn
Hayır olamaz, olamam, olmam!
Yani normal
Ooo yazar msn. peki onlara sevgili gözüyle bakar msn
Hayır seviyemiz hiç bir zaman arkadaşlık durumunu aşmadı.
10 senedir bir erkek bu kizla kanka olsa ona sevgili gözüyle bakar mi
Normal yani
Normal tabi
Normal mi
normal tabiki normal neden olmasın ki
10 senedir kankalar
Ne güzel işte. Sorun ne
Yani kardeşi gibidr
Tahminimce öyledir.
Mesaj yazar msn
Takip etmen lazım
10 senedir arkadaş
Normal mi
Yazar msn
Normal mi disarda geziyorlar. 10 senedir kankalar
onemli olan niyet. yani gercekten niyetleri arkadassa biraz normal. sonucta soylede bi durum var sen yokken onun hayatinda arkadas olarak kankasi vardi.
Yani bu durum gayet normal
yani boyle insanlar var evet. hani en basindan bunu bilip boyle kabul etmen daha dogru eger seni cok rahatsiz ediyorsa kendisine dile getirmek iyi olur ama buyuk ihtimalle kabul etmez bu durumda ayrilabilirsin
10 senedir arkadaş , kanka onu sevgili olarak gorr mu. o gözle bakar mi
sanmam. yani buyuk ihtimalle..
Yazar msn
Normal yani.10 senedir var
Normal geçen zamanda alt yapı sağlam atılmışsa bence güzel bişey bu ama bunun şekilini belirlemek size kalmış nasıl aranız peki
Kardsim yazar msn
mesaj atamıyorum xper 2 olması gerekiyo
Peki onu sevgili olarak gorr mu
Normalde kardeş bağı gibiyse görmez ama bazı şeyleri zamanla duygu ve hisleri aranızdaki muhabbetin samimiyetine göre değişir mesela gözlemleme yapmalısın nereye gidiyorsun bana haber ver onunla görüşme o kim veya karışma kıskançlık sahiplenme korumacılığıda artırdıysa vardır elbet düşünceleri
Biri var 10 senelik kanka dediği kız sence onu sevgili olarak gorr mu
Kankalık da ise görme durumu olur ben buna şahit oldum iki arkadaşım evlendiler ama hiç ihtimal bile vermemiştik gayette mutlular
Sen ne hissediyosun arkadaşına karşı orası önemli
Yazar msn