Avrupa sobayı bırakalı 50 yıl olmuş bizde insanlar fakirlikten sobaya geçiş yapıyo. Kimsenin zoruna gitmesin ama gelişmiş ülkelerde insanlar soba kullanmazlar. Soba demek yaşam standardını düşürmek demektir. Banyo yapacaksın buz gibi, belki evde ders çalışması gereken çocuk var herkesin oturduğu odada mı çalışacak. Dijital çağa girmişiz ne sobası ya?
Evet. Zaten bunu görmemek için kafada beyin olmaması gerek. Dünya'da gelişmelere bakınca Türkiye'nin ne kadar içler acısı olduğunu ve ekonomi, eğitim, üretimde devamlı geriye gittiğimizi net olarak görülüyor.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
mOLi_ | Aile & Toplum konusunda 954 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
ekonomik durumu kötüye giden insanlar bunu yapıyor ve bu avrupada da , Rusyada da doğuda da batıda da böyle aslında. geriye gitmek değil bence bu. Herkes maddi imkanları doğrultusunda bir ısınma yöntemi kullanıyor.
Bence erkekler de erkeklik yapıp eve para getirmeyi öğrensinler. Nerede o erkek gibi erkekler? Hepsi karıyı çalıştırma peşinde. Bir adam adamlığını yapıyorsa zaten karısı aç kalmaz
Aksamm | Aile & Toplum konusunda 110 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Geriye gitmiyor ama çokta ilerlemiyor stabil ilerliyor
Olacak sey degil tabiki. Yillarca sobali evde oturmus biri olarak en buyuk sıkıntısını ben cektim ve dogalgaza gectigimizde Allah bunu bulandam razi olsun diyen biriyim. Ama rusya dan okadar pahalliya aliyoruzki devlette bir okadar geciriyor. yari sicak yari soguk yakip her ay 400-500 fatura odemeyi herkes kaldiramiyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş