Gece 12yi gecmisti. Anladim komsu oldugunu cunku bu saatte baska kim calcak. Ama anlam veremedim asla. Bende kimseyi beklemiyorsam tanimadigim biri gelmisse gidipte acip konusmam. Basta caldi nedenini dusundum bir sey de etmedim yani. Ama ne calmak varya ananisini kizini karisini skmsler de kurtarmaya gelmis gibi bir calmak. Evde oldugumu tabi biliyor ondan israrla caliyor acayim diye benim ki de inat en sonunda dayanamadim gittim baktim az durbunden tam bakmadim bir adam alt komsuydu belli. Hicbir komsumu da tanimiyorum onlar da beni tanimaz. Nasil caliyo varya oooof offf yani arada normal kapiya vuruyo cogunlukla zil caliyo. 10 dk surmustur. Ben boyle rezillik gormedim ya. Gecenin bu saatinde ne sikayetin olursa olsun ne diceksen de komsunu eger oldurmuyorsalar hayati bir sey yoksa senin o saatte kapisina gelme gibi hakkin yok. Bende dogdum dogali aile apartmaninda yasadim boyle bir sey asla gormedim asla. Hayatim da kimse ama kimsenin de 10 dk kapi caldigini da gormedim. Asiri sinirlendim bu mal kesin bugun gelir sabah cok fena etcem adami. Asiri gicik oldum asiri. Ya cidden buyuk bir sikayeti olsa bile olmaz be olmaz. Bu saatte olmaz. Birde inada bindirdi ben daha inat acmadim ama bugun bir gelsin gostercem ona kavga kiyamet kimseye eyvallahim yok serefsz it. Sonradan aklima geldi aslinda polisi arayacaktim bir adam bu saatte kapimda var korkuyorm diyip abartip gorcekti anasininkini. Hayati mesele disinda hicbir sebep bu saatte bu kadar kapi calmayi hakli kilar mi sizce? Ne diyecekse yarin sabahta diyebilirdi.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
28Bilmiyorum. Niye boyle dusunuyorsunuz anlamiyorum da. Burda hicbiriniz beni tanimiyorsunuz. Yillardir burdayim ve kimseye demedigim seyleri bile tum gercekligiyle burda anlatip sordum. Normalde hayatimdakilere yalan demem taninmadigim yerde mi yalan dicem.
Hiç kimse kimsenin kapısını durduk yere anlattığın şekilde çalmaz mutlaka bir haklı sebebi vardır. Banyo yıkadım diyorsun ya banyo alt kata su kaçırıyorsa ne olacak ya adam orda ıslandı ise gecenin o vaktinde.
Ayni seyi bende dusundum. Bu hakli bir sebep degil ama gece 12den bahsediyoruz. Bu sabah soylenir. Bunu ust komsumdan aile evindeyken bizde yasadik uygun zamanda gidip soyledik. Ne yani bu saatte soylese ne olcak? Tamirci mi cagircam. Bana hakli sebep soyleyin gercekten oda sadece insan hayati olsun.
Sen kendini haklı cikarma peşine düşmüşsün ne desem boş sana.
Ayrica varsayalim ki ben cok ses yaptim kaldi ki evde iki yetiskin oturup tv izliyorduk. Bu yine bu saatte gelip kapima dayanma hakki vermez. Sabah olur gelir dersin rahatsizligini. Ben aile evinde yasarken ust komsumuzun 3 cocugu var kucukler hep ses ederdiler avize sallanirdi yillarca surdu hala suruyor ama bizimkiler gidip asla kapisini calmadi. Konusurken laf arasinda derler sadece. Ve bizim alttakiler de cok ters insanlardi sese tahammulleri yoktu ama nadiren derdiler bir sey diyince oda uygun zamanda. Bu ne yani boyle anlamadim. Hayati mesele olmadan kimsenin kapisina bu saatte dayanamazsin.
He he senin dediğin gibi.
Ben kendimi hakli cikarmaya calismiyorum hakliyim zaten. Hakkini her yerde her zaman savunan biriyim ben. Benden buyuksun ama mantik yok biraz mantikli ol. Adamin banyo islandi veya o islandi olsun. O saatte bana demesi neyi degistircek bana onu de? Ama diyemezsin cunku diyecek seyin yok. Oyle oldugunu sayalim ben hem bilerek yapmamis olurum hemde o saatte benim ona yapcak hicbir seyim yok. Gece 12 ogle 12 degil. Beni bogazlamiyorsalar o saatte kapimi calamaz. Bu kadar insandan bir sen boyle dusundun neden acaba? Sizler hep karsi gelmeyi seviyorsunuz. Dogrulari kabullenin. Toplum da yasamiyor musunuz? Toplumun belli basli kurallari vardir. Ve bu gece o kurallardan birine uyulmadi.
Buda senin gibi laf anlamaza yazdigim son seydi. Sana cidden cok aciyorum yazik sana ve cevrendekilere beynsz herif. Sktr gt smdi bosa yazma yazdigini okumayacagm bile
İlk başta suçluluk duygusu içindesin kendini haklı cikarma çabası yaşıyorsun ki halen uydurup uydurup uzun uzadıya yazıyorsun halen..
Burda benim söylediklerim iki kelime söze bu kadar aşağılık bir şekilde karşılık verdiğine göre bence adam kesinlikle haklı sen haklı olsaydın şayet kesin polis çağırırdın. Senin gibi pislikleri aile apartmanına almamaları lazım.
Keske sende bos konusana kadar a nandan babandan birazcikta terbiye alsaydin gerci yasin gecmis ogluna kizina verirsin diyecegim ama laftan anlamaz terbiyesiz birinden bunu beklemek komik olur insallah senin evde olmadigin zamand a gece kapi calar anan karin kizin herkimse artik kapiyi direkt acip tecavuz ederler a m ini go tu nu bir ederler ozaman anlarsin diyecemde yok sen bu beyinle bi postada kendin atarsin karina kizina bu yazdiklarim senin gibi o ca cok fazla haydi koyune coo bann
Host yalancı kopek hem evde iki kisiyim de hem tek duruyorum de bin türlü yalan dolan kim bilir aşağıya yatakta ne kadar gürültü yaptın da adam dayanamadı çıktı kapina o dediklerini sana yapmışlar belli başka türlü aklına gekmez senin gibi eski kasarin.
Ulan orspu ccugu normaalde tekim ama bayadir yanimda biri var. Anandan ne de guzel biliyosun yatagin sesini. Simdi belli oldu anana muneccimler tecavz etmis her bir bokuda biliyosun masallah. Sen benim meselemi birakta artik git anani muneccimlerin elinden al. Bir posta da sen sk kendine gelsin bir. Sonra da yat uyu ahirinda. Anasi sklmis.
Seni dünyaya getiren de kabahat kim bilir kaç kişi vardı da onca sese rahatsız olup çıktı yukarı adam.
Senin ananindir tum terbiyesizlik ve kabahat. Sen ne onyargili ne alcak bir yaratiksin. Ruh hastasi seni hayal dunyanda kurup kurup kuduruyosun. Hic tanimadigin birine ilk yorumundan beri nefret kusuyosun. Ve sana cidden dencek bir sey kalmadi. Dunden beri bin tane mantikli yorum yaptim sana soru sordum onlara bile cevap veremedin. Cahil cuheyla biri oldugun cok net belli. Sen benim konusabilcegim seviye de ki o mantikli insanlardan degilsin. Ruh hastasisin basta sana kizmistim ama simdi harbi harbi guluyorum hemde cok acincak haline bildigin guluyorum
😂😂😂😂😂😂 😂😂
Suçluluk duygusu ne kadar kötü dimi uzattikca uzatasi geliyor insanın suçlu iken kendini suçsuz çıkarma çabaların 😀 ağır kasar...
😂😂😂😂😂 oh oh nasilda kudurmussun yazdikca yaziyorsun kopamiyorsun degil mi burdan laflarim agir geliyor cunku hadi bakayim it gibi ulumaya devam
Kendini haklı cikarma çabası gösteren sensin ben değilim ezik.😀😀
Cidden o an aklima gelmedi sinirlenmistim de sinirlenince kotu seylerden baska bir sey dusunmem ben.
Erkek yok mu evde
Var ama o bilinmemeli cokta
Anladım da ilginç seni yalnız bildiği için bu densizliği
Ne dovmesi be sacmalama o adami sikar bir bicagi takarim Allahina kavusur orda 😈
Bilmiyorum ki. Yaptigim seyleri dusundum. 10 15 dk once banyoyu temizledim sonra geldim yattim tv izliyordum. Bu yani ne sebep olursa olsun calinmaz hayati neden yoksa.
Şikâyet et zabıtaya yüksek ses yoksa rahatsız edecek bir şey yapmadıysan
Hayati neden olmadan kapi calinmaz bu saatte. Bir sikayetin varsa sabah gel de sbaahi bekleyemedi mi itoglu itt
Aynen öyle valla abka
Su yasa geldim kapiyi 10 dk calan gormedim hemde bu saate.
Kendini geliştirememiş düşüncesiz cahil insan çok malesef şaşırmamak lazım
Kesinlikle yani ben dusundum ki banyodan acaba su mu sizdi diye. Bu denmesi gereken bir sey ama musait zamanda. Gecenin 12si sadece hayati meseleler de kapi calinir. Su sizmis olsaydi bile dediginde benim yapcak hicbir seyim yok ozellikle de o saatte. Evde 2 yetiskin kisi tv izliyorduk. Anlam veremedim. Kim kimin kapisini durduk yere calar. Belasini ariyor gece gece.
Ne olursa olsun sahsen ben çok rahatsizda olsam söylenir ederim kendi kendime ama gidipte gecenin bir saati haneye tecavüz eder gibi insanların kapısına dayanmam ertesi gün gün icinde gidersin derdin sorunun neyse paylaşırsın.
Aynen ama iste cahil olunca insan boyle oluyor belki uyuyorumdur yani sen uyan demek istiyor ozaman anasininkini gorcek haberi yok.
Tamam sakin ol artık geçmiş gitmiş 😂
Ben sinir hastasiyim kardesim. Basta cok cok sinirlenmedim sonra gitmesine yakin sinirlendim deliye dondum. Bir gelsin o bir gelsin bak ona neler dicem kiyamet koparcam.
Çıkıp kavga etseydin o zaman :D Gece gece ne yüz buluyor da kapıma geliyor mk
Ben hicbir komsumu gormedim onlar da beni gormedi. 3 ay oldu tasinali buraya. Anasnn amndan yuz bulmustur.
Aidatı mı toplamaya geldi acaba :D
Evet gecenin 12sinde aidat cok mantikli 😂 hayati meseleden daha onemli
Bu saate ne olursa olsun mantıklı değil tabi :D
Tam yuzunu goremedim ama birde coraplari donunun icine koyupta gelms ya capsizi 😂😂
Ahahaha :D Tek mi yaşıyorsun? Bu saate yalnız bir kadının kapısı da çalınmaz ya.
Aynen tek genelde.
Neyse uyu artık sen de
Hayir onu demiyorum. Benim icin hayati bir sebep yani duyarsin kotu sesler baya anlarsin ki is kotuye gitcek gelirsin saat kac olursa olsun. Onun icin hayati sebep dersen de her katta 3 daire var bana gelene kadar oooo.
Bu kadar sinir belki fazla biliyorm ama her insanin bir karakteri var. Illa kotu olcam onu istiyorlar.
kötü olma sen ama yine de sebebi sor ne dertleri varmış
Kardesim bir dusun gecenin o saatinde gelen birinin niyeti iyi bir sey olabilir mi? Sapiklik olarak demiyorum kavga olarak yani resmen bela aramaya gelmis. O saatte kapiya dayanan insan kavgayi da goze almis demektir.
haklısın hayırlısı artık ne diyelim
Ne sovdum gece gece ya bu yasa geldim ilk defa boyle mal komsu gordum malin mali var cidden.
2 müzik dinle kendine gel