Radikal fanatik kac tip tanidiysam bir seye bagnazlkk derecesinde saplantili tipler ve cogunlukla aslinda neyi istediklerinin savunduklarinin farkimda bile degiller sadece bir grubun parcasi olarak hissetmeyi seven dusuk profilli ve yalaka tipler
Güncellemeler:
1 ay
Arrik eminim kesinlikle aptallik...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
310Bir de fanatikligin ekmegini yiyen iq su yuksek fanatikler var gerci onlar fanatik falan degil keriz avcisi
İşte onlar çoban ablacım. Koyunları güden çobanlar. En büyük çoban reis-i cumhurumuz. Ben hep derim, kendileri çok zeki adamlardır. Seçilenler akıllı ama seçenler değil. Seçenler de akıllı olsa ne âlâ olurdu.
Asıl Boy konusuna takıntılı olan kişilerin IQ su düşük oluyor
Tutku de fanatiklik de bunlar zaten birbirinin benzeri kelimeler...
Nasil degil mesela... bunu aciklamak yerine sadece kotu bir sey degil demekle yetiniyorsun
Sizin yaptığınız şey gözlem hanımefendi. Yani birkaç kişi öyle diye tüm kişileri eziyorsunuz.
Tamam neden olmadigini acikla...
Açıkladım zaten tam okuyup anlayamadin herhalde.
Hayir bu bir açıklama değil... fanatiklik şu şu sebeblerle şu şu gerekçelerle aslinda aptallik degil gibi bir aciklama yapman lazim
Yapmak zorunda değilim. Söyleyeceğimi söyledim anlayan anladı.
Hah bende bunu soyluyordum...
Aptal olmayan fanatiklik ornegi verir misin
mesela senin bu düşüncede fanatik olman o kadar da aptalca değil
Ben bu konuda fanatik degilim bana karsiti mantikli bir gerekce gosterildigi takdir de dusuncemi degistiririm... dogdugumdan beri bir cok dusunceye sahip oldum kimisi hala benimle kimisi cehennemin dibinde
Dalga gecme taciiii😂
Dalga denizde olur 😏
Deniz senin dalgalarini gorse kiskanir 😂
Aaaa neden😄
Acabaaa😂
Sen daha iyi bilirsin 😄😄
Dalga bizim baba meslegi taciiii😂
Şimdi de sana mı devrildi😄😄
Yani fanatiklikten cikarimin futbolsa pek zeki oldugunu soylemesen daha iyi olurdu
Yoo dedigini anladim. Zekiyim tabi kimsenin onayina da ihtiyacim yookk !!!
Ah bir de sakince cümle kurabilsem 😞 yine yanlis yazmisim☹
Olsun. Aşırı haklı olmanı değiştirmiyor bu
😊😊😊
Buyrun
Ortalamanın altında bir zekaya sahip olduğumu düşünmüyorum. Gerçi fazla tevazu gösterdim bu cümlede. Ortalamanın üstünde bir zekaya sahip olduğumu biliyorum. Burada da biraz ukalaca oldu, sen harmanla cümlelerimi. Fanatizm, holiganlığa dönüşmediği sürece, başkalarına zarar vermediği sürece, mantığı yitirip hayatı zehir etmediği sürece güzeldir. Direkt bu fanatik, demek ki canım diye damgalamak, asıl ahmakların işidir.
Curutme tezin bu mu... bana fanatikligin bir faydasini soyle
Çürütebilirim dedim. Burada yazdıklarımla çürütürüm demedim. Mevzu fanatizmin faydaları değil. Fanatik olan insanların ortalama altı zekaya sahip olmasını savunman. Ben de bunun tamamen yanlış olduğunu söylüyorum. Fanatikliğin faydalarından biri, hayatı yerine göre daha coşkulu ve mutlu yaşaman. Mutluluk sebebinin artması. Yaşayan bilir.
Yemin ederim. ben boyle fayda gormedim...
Fenerbahçeli misin 😂
Sayin gizli ne alaka
Mevzu futbol değil tabi, altta yorumda futbol mevzusu gördüm de 😄 Fenerbahçeli fanatikler genelde mutsuzdur da, yeri gelmişken bu espriyi yapmam gerekiyordu 😄 Zarar gördüğün ve fanatik olduğun şey nedir, körü körüne bir erkeğe bağlanmak mı?
Bir şey söyleyeceğim. Burada mısın
Ulkucu muydun😕
Fanatik ülkücü ve Fenerbahçeliydim🙆🥺
Ülkuculugun amaci guzel de gunumuzde mafyatik tipler ve yancilariyla dolu...
İşte bne onlardanım🥺🥺🥺🥺🥺
Yaşasın ırkımız Çin'e bedel kırkırmız
😂😂😂😂